Három nap alatt 3 embert gyilkolt meg egy sorozatgyilkos

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy harmincas éveiben járó nőt, miután összefüggésbe hozták három ember megölésével. A nő három különböző városban gyilkolt és csak az egyik áldozatáról derült ki, hogy ismerhette.
Vágólapra másolva!

Október 4-én a Niagara Regionális Rendőrszolgálat egy közlemény osztott meg, miszerint a 30 éves Sabrina Kauldhart meggyilkolt egy nőt és két férfit Kanadában. 

Az első gyilkosság Torontóban történt október elsején. A rendőrség egy 60 év körüli nőt talált holtan egy lakásban. A meggyilkolt nő egész testét sérülések borították. 

Másnap a mentősöket a Niagara-vízesés mellett lévő John Allan parkhoz hívták. Azonban az ott lévő férfi életét már nem tudták megmenteni. Ezután a rendőrség megállapította, hogy a férfi a súlyos sérüléseibe halt bele és vélhetően meggyilkolták. 

Az eset után a mentőszolgálat egy közleményt adott ki a gyilkossággal kapcsolatban. 

A Niagara Emergency Medical Services és a Niagara Falls Fire Service erőfeszítései ellenére, a 47 éves Lance Cunningham a helyszínen meghalt.

- áll a mentőszolgálat közleményében.

Eközben pedig kiderült, hogy október 3-án is találtak egy holttestet, akkor Hamiltonban. Ott egy parkolóban egy férfit megkéseltek. 

A 77 Mario Bilichet kórházba szállították, de támadója olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy nem sokkal később meghalt. 

Ezután a nyomozóknak sikerült összefüggést találniuk a gyilkosságok között, mivel megállapították, hogy a gyilkosról adott személyleírások mindhárom esetben megegyeztek. 

A hatóságok úgy vélik, hogy Cunninghamet és Bilichet a gyilkos véletlenszerűen vette célba, míg a torontói áldozatát ismerte.

A nőt letartóztatták, és sorozatgyilkos miatt indítottak eljárást. Ha valóban ő végzett mind a három emberrel, minden bizonnyal életfogytiglani börtönre ítélik - írja a People.

image

Szeptemberben írtunk róla, hogy új börtönbe kerül a leghírhedtebb amerikai sorozatgyilkosa. A férfi 20 éven keresztül, mintegy 50 nőt erőszakolt és fojtott meg. A rendőrség elől ennyi ideig sikerült bújálnia. 

A „világ legfiatalabb sorozatgyilkosának” egy mindössze nyolcéves fiút tartanak. Az indiai Amarjeet Sada egy hat hónapos gyermeket, a saját nyolc hónapos húgát és egy kilenc hónapos unokatestvérét is kegyetlenül és minden megbánás nélkül gyilkolta meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!