Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kirepült az autóból és szörnyethalt egy 17 éves lány

Vágólapra másolva!
Egy 17 éves lány meghalt, miután kiesett egy óriási sebességgel száguldozó autóból. A kocsit egy fiatal férfi vezette, aki részeg volt.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy 17 éves tinédzser, Felicity Pacey, miután kizuhant egy autóból, amit egy 21 éves férfi vezetett. A sofőr több mint 160 kilométer/órás sebességgel száguldozott, miután egy kocsmában alkoholt fogyasztott - tudatta a Lincolnshire-i rendőrség.

Hárman ültek a kocsiban, amikor a baleset történt tavaly júniusban a lincolnshire-i Dentonban. A lány haláláért felelős férfit a bíróság most nyolc év és három hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint több mint kilenc évre eltiltotta a vezetéstől - írja a Mirror.

Felicity szülei amint értesültek a balesetről, azonnal a helyszínre siettek. Mivel ők értek oda először,

 azonnal megkezdték lányuk újraélesztését, amit aztán a mentők folytattak, de sajnos a tini életét nem sikerült megmenteni

- írja a Bors.

A mi gyönyörű, intelligens, magabiztos, megfontolt és gondoskodó lányunk meghalt, ezzel kiszakították a szívemet a mellkasomból... Pánikrohamok gyötörnek, amikor arra gondolok, hogy Felicity nem jön haza - nyilatkozta, Felicity gyászoló édesanyja.

Az utolsó szavaim, amit mondtam neki, az volt, hogy: jó szórakozást, ő pedig azt mondta: úgy lesz. Ezek a szavak az örökkévalóságig kísérteni fognak - vallotta az asszony az utolsó pillanatról, amikor élve látta a lányát.

Lehetetlen szavakba önteni azt a fájdalmat, amit okoztál. Soha nem gondoltam volna, hogy minden nap könnyeket hullatok. Az olyan egyszerű feladatok, mint a vásárlás, ijesztővé váltak. Amikor egyedül vagyok, sikítozok az autóban, és a könnyeim fékezhetetlenek

- tette hozzá a megtört szülő, így üzenve a sofőrnek. A fiatal férfi egy áprilisi meghallgatáson elismerte, hogy ő okozta Felicity halálát.

Felicity volt a kislányunk, a ragasztó, ami összetartotta a családunkat... A munkahelyemen küzdök, amikor egyedül vagyok, és este is, amikor aludni próbálok. Nem kellene túlélnem a kislányomat, ez nem fair - mondta a bíróságon Jonathan Pacey, az áldozat édesapja.

Lincolnshire azzal került a hírekbe múlt héten, hogy egy pilóta meghalt, miután egy Spitfire lezuhant a Brit Királyi Légierő, a Royal Air Force Lincolnshire-i állomása közelében lévő mezőn.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről