Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Megölte a feleségét, majd öngyilkos lett egy tűzoltó

Vágólapra másolva!
Egy floridai tűzoltó megölte feleségét és később magával is végzett. A tragédia alig néhány héttel azután történt, hogy a nő online megnyílt arról, hogy a férfi kimerítő munkarendje miatt mindig fáradtan ér haza és nem igazán vesz részt otthon a közös életükben.
Vágólapra másolva!

A St. Johns megyei tűzoltó hadnagyot, a 46 éves Shawn Yarbrough-t és feleségét, a 34 éves Andrea Nichole Nahrup Yarbrough pénzügyi tanácsadót holtan találták otthonuk fürdőszobájában a hónap elején.

A rendőrség június 13-án ment ki a házaspár otthonához, miután Andrea édesanyja hívta a segélyhívót, mert nem tudta elérni a lányát.

Andrea halálát emberölésként vizsgálják, míg férje öngyilkos lett. A boncolási jegyzőkönyv szerint mindketten lőtt sebekbe haltak bele.

Haláluk előtt körülbelül két héttel, május 31-én Andrea egy Facebook-bejegyzésben kiakadt férje munkarendje miatt, és megmutatta az osztály havi tevékenységi naplóját, amely 3203 hívást tartalmazott.

A házaspár éppen akkor ünnepelte első házassági évfordulóját. A megölt nő édesanyja azt mondta, Andrea úgy szerette férje három fiát, mintha a sajátjai lennének. Andrea egy 11 éves lány édesanyja volt egy korábbi kapcsolatából.

Szerette azokat a fiúkat, és a legjobbat akarta nekik"

- mondta Andrea édesanyja, Debbie Churchill.

Andrea kisebbik húga, Olivia Marvin a szörnyű incidens miatt megdöbbenésének adott hangot. Marvin úgy emlékezett a nővérére, mint egy szívós harcosra - írta a NYPost.

Andrea a világot jelentette mindenkinek a családunkban. Aki ismerte őt, tudta, hogy soha nem adja fel, nem számít, milyen nehéz dolgok történnek"

- mondta Marvin.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy tennessee-i férfi fegyverrel támadt feleségére és unokájára, majd egy lövéssel végzett velük. A férfi miután végzett a feleségével és az unokájával, öngyilkos lett.

Egy apa megölte feleségét és két gyermekét, majd saját magával is végzett az Egyesült Államokbeli Lindenben. A férfi az öngyilkossága előtt felhívta az egyik családtagot és elmondta, hogy mit tett.

Egy kegyetlen családirtásról is beszámoltunk áprilisban: alvó gyerekeit végezte ki egy oklahomai anya. A nő vallomása szerint meg akarta "menteni" gyerekeit az agresszív apától és magával is végezni akart utána.

Megölte gyógyíthatatlan beteg, haldokló feleségét, majd önmagával is végzett egy férfi Taksonyban. A férj búcsúlevelében azt írta: nem bírta már nézni felesége szenvedését.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről