A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Az amerikaiak szerint Kamala Harris szándékosan titkolta Biden romló állapotát

joebiden
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikaiak 54 százaléka szerint Kamala Harris részt vett abban, hogy eltussolják Joe Biden egészségügyi problémáit, hogy azok ne kerüljenek nyilvánosságra. A válaszadók 95 százaléka a Biden családot is hibásnak tartja a választók szándékos megtévesztésében.
Vágólapra másolva!

Az amerikai választók többsége úgy véli, hogy Kamala Harris részt vett abban, hogy eltussolják Joe Biden egészségügyi problémáit, hogy azok ne kerüljenek nyilvánosságra – derült ki egy új közvélemény-kutatásból. A YouGov és a The Times of London új felmérése szerint

a szavazók többsége, 54 százaléka azt mondta, hogy szerintük Biden romló egészségi állapotának eltussolásáról volt szó

– írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. 

Azok közül, akik úgy gondolják, hogy el akarták titkolni az igazságot Biden állapotáról, a majdnem mindenki (92 százalék) Kamala Harris alelnököt hibáztatja ezért. A válaszadók 95 százaléka a Biden családot is hibásnak tartja a választók szándékos megtévesztésében. Egyetértettek abban, hogy Biden leromlott szellemi és fizikai állapota nyilvánvalóvá vált a Donald Trump elnökkel folytatott júniusi elnökjelölti vitán - írta a Magyar Nemzet.

Soros fia szinte a Fehér Házban lakott 

Mint arról az Origo korábban beszámolt, Joe Biden visszalépett az elnökjelöltségtől és az abból való küzdelemből. Ezzel pedig gyakorlatilag elismerte, hogy nem alkalmas arra, hogy az Amerikai Egyesült Államokat vezesse. Ha pedig nem alkalmas az ország vezetésére, és ezt el is ismerte, akkor vajon kik dönthettek helyette az elmúlt években és kik léptették vissza? 

Az első helyen Soros György és fia áll. Ők rendszeresen jártak a Fehér Házba. Alexander Soros azóta kap rendszeres meghívást az Amerikai Egyesült Államok mindenkori elnökének lakó- és munkahelyére, amióta Joe Biden tölti be a tisztséget. Az amerikai sajtó szerint Alexander Soros az édesapját képviseli ezeken a találkozókon. A Fox News úgy tudja: a spekuláns fia 2021 óta legalább 14-szer fordult meg a Fehér Házban.

Alex Soros Joe Bidennél

Szintén komoly befolyást gyakorolt a jelenlegi elnökre Barack Obama, akinek elnöksége alatt Biden alelnök volt. Mindezek mellett ne felejtsük el a Clinton családot sem, akik szintén a mostani elnök legfőbb támogatói voltak. 

Kamala Harris alelnöksége alatt elözönlötték a migránsok Amerikát

Kamala Harrisról pedig azt érdemes tudni, hogy az Egyesült Államok képviselőházában kimondták, hogy sikertelen munkát végzett alelnökként. A döntés rávilágít az alelnök szerepére a Biden-kormányzat csúfos bukásában.  A határozat elítéli a Soros-birodalom által is támogatott, és elnökjelöltségre vágyó Harris munkában nyújtott teljesítményét.

Az állásfoglalás egybecseng Donald Trump korábbi kijelentésivel is. A határozatra azonban nemcsak a republikánusok, hanem hat demokrata képviselő is igennel voksolt.

migráció, texas, határ
Fotó: Anadolu via AFP

A bukott Joe Biden elnök kormánya azzal bízta meg Kamala Harrist, hogy kezelje a migráció kiváltó okait. Ez egyértelműen nem sikerült az alelnöknek, ugyanis történelmi szintet ért el az illegális bevándorlók száma az Egyesült Államokban. 

A törvényjavaslat vitája során Elise Stefanik republikánus kongresszusi képviselő azzal vádolta meg Harrist, hogy „Joe Biden határ menti cárjaként felügyeli a sikertelen és veszélyes politikát, amely a nemzet történetének legkatasztrofálisabb határválságát okozta.”

A republikánus képviselők és a hozzájuk csatlakozó demokraták szerint Harris nem tett eleget az illegális bevándorlás visszaszorítása érdekében az általuk „határcárnak” nevezett szerepben.

A tétlenségének eredménye a rekordszámú illegális bevándorló, a túlterhelt közösségek és a jogállamiság kizsigerelése

– mondta Mike Johnson, a képviselőház elnöke.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!