Sikeres karrier, szerencsétlen magánélet

Vágólapra másolva!
Az, hogy valaki híres, még nem jelenti azt, hogy a magánéletében is minden simán megy. Az embereket pedig jellemzően az érdekli, ha egy sztár nem túl szerencsés a szerelemben. Nemrég egy internetes oldal szavazást tartott arról, hogy kit tartunk a legpechesebb szerelmi életű hírességnek.
Vágólapra másolva!

A The Dog House nevű internetes oldal szavazást írt ki arról, hogy vajon ki a legszerencsétlenebb sztár, már ami a szívügyeket illeti. El is készült egy tizenöt nevet tartalmazó lista, amelyet a legtöbb szavazattal Jennifer Aniston nyert meg, vagyis őt sajnálták meg a legtöbben Brad Pitt elvesztése miatt. A színésznő egyébként éppen tegnap nyilatkozta, hogy már nagyon elege van a szánakozásból, amelyben egy éve mindig részesül. "Nem kell több sajnálat, nagyon nehéz elviselni, hogy csak a vesztest látják bennem, és szánalmat váltok ki mindenkiből. Én túl vagyok ezen, jó lenne, ha már mindenki más is túllépne a válásomon" - mondta dühösen Jennifer, akit ennek ellenére még mindig a legpechesebb hírességnek tart a nagyközönség, elvégre Brad Pittet elveszteni a legtöbb nő szerint az egyik legnagyobb balszerencse.

A lista második helyére az örökké szingli Robbie Williams került, aki évek óta nem tud egyetlen normális párkapcsolatot sem fenntartani. Bronzérmesként Kerry Katona futott be, őt pedig a Tom Cruise exnejeként sajnált Nicole Kidman követi. Jönnek a rövid házasságok hősnői: Billie Piper és Renée Zellweger folytatja a sort, de Julia Roberts és Kate Moss magánélete is sajnálatra méltó az emberek szerint. A listán néhány, nálunk kevésbé ismert híresség is megtalálható, mint például Denise Van Outen, Jodi Marsh vagy Darren Day, de Jennifer Lopez, Sandra Bullock és Jude Law is felkerült a The Dog House sajnálatra méltó hírességeinek gyűjteményébe. Érdekes módon a nemrég menyasszonyként faképnél hagyott Sheryl Crow hidegen hagyta az embereket.

Úgy tűnik, még egy év után is Brad Pitt elvesztése fáj a legjobban mindenkinek. Csak Jennifer Aniston felejtené már el az egészet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről