A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Patricia Arquette színésznő végre férjhez ment második gyermeke apjához, Thomas Jane színészhez. Mindkét híresség másodszor állt az oltár elé, de az esküvő nem ezért sikeredett szolídra.
Vágólapra másolva!

A 38 éves, Emmy-díjas színésznő, Patricia Arquette másodszor ment férjhez a hétvégén, az olaszországi Velencében. Patricia szóvivője a Star magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy a Médium című sorozat főhősnője, és férje, Thomas Jane - akivel már négy éve jegyesek voltak - nem akartak nagy felhajtást az esküvő körül, csak a család, és a közeli barátok vettek részt a szertartáson. "Patricia régóta szeretett volna már oltár elé állni, hiszen közös gyermekük is van. Végre teljesült az álma. Nagyon boldog, és köszöni rajongóinak a jókívánságokat" - nyilatkozta a színésznő sajtósa.

A pár 2002-ben jegyezte el egymást, és már van egy hároméves, közös gyermekük, Harlow Olivia Calliope. A 38 éves színésznőnek nem ez az első házassági próbálkozása, 2000-ben vált el Nicolas Cage Oscar-díjas amerikai színésztől, "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva. Egy korábbi kapcsolatából - Paul Rossi zenésztől - pedig van egy 17 éves fia, Enzo.

Mostani férje sem először állt az oltár elé, a 37 éves Thomas Jane korábban Aysha Hauer színésznővel élt együtt, aki a veterán akcióhős, Rutger Hauer lánya. Válásuk teljes titokban történt, azóta sem tudni semmit annak okáról.

Patricia Arquette - aki David Arquette színész és Rosanna Arquette színésznő nővére, és a Jóbarátok című sorozat egyik főszereplőjének, Courtney Cox-nak a sógornője - közvetlenül a válása után kezdett el találkozgatni Thomas Jane-nel. Jane egy moziban, Charlie Chaplin egyik filmje közben kérte meg a színésznő kezét, aki azonnal igent mondott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!