Akt-naptárral a mellrák ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A hölgyek félig meztelenül pózolnak egy naptár számára, amelynek bevételeit a rákkutatást segítő alapítvány számára szeretnék gyűjteni. A naptár minden egyes hónapjához tartozik egy fotó, amely a helyes életmódra és étrendre hívja fel a figyelmet.

www.cancerresearchuk.orgA fényképeken csak egy ügyesen beállított kellék takarja el a nők melleit, hogy ne legyen túl tolakodó a konzervatívabb közönség számára. Az októberi oldalon például, amely a mellráktudatosság hónapja, a modellek kényesebb részeit csupán rózsaszín lufik takarják el, a júniusi oldalon, amely a férfiak rákellenes hónapja, két bizottsági tag lufikkal teli medencében látható.

Cancer Research UKhttp://www.cancerresearchuk.org/Te mikor voltál utoljára rákszűrésen?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30817Mellrákról szóló oldalak a katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/tudomany/termeszettudomany/elettudomanyok/orvostudomany/onkologia/mellrak/

Miss November, a naptár novemberi oldalának szereplője elmondta, az alapítvány bizottsága kifogyott az ötletekből, amelyek a rákkutatáshoz szükséges pénzek beszerzését szolgálták volna, és akkor jött ez a merész gondolatuk. Susan Wainwright, egy 50 éves tanárnő állt elő a naptár ötletével, aki először úgy érezte, túl messzire mentek a dologgal, de a hatalmas érdeklődés láttán örül, hogy mellette döntöttek. A Cancer Research UK kommunikációs igazgatója, Susan Osborne szerint a kalendárium fantasztikus ötlet volt, és ízlésesen megalkotott. A naptár 5 fontba kerül, és az alapítvány címén bárki megrendelheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről