A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Hétvégi női sportnap Százhalombattán

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Tartsd a formád! eseménysorozat legújabb rendezvényén reggeltől estig tartó egészségprogramot kínálnak a szervezők szinte minden korosztálynak április 26-án, szombaton. Akik kimerítő órákra esküsznek, jelentkezhetnek a kick-box-aerobikra, illetve csapatmérkőzésekre, de lesz önvédelmi képzés is. A szervezők azonban nem csak azon hölgyek részvételére számítanak, akik intenzíven szeretnek edzeni; a kevésbé intenzív mozgásformát kedvelőket tartásjavító gerinctornával, jógával és relaxációval várják a szakedzők.

Akik nem izmosodni, inkább - szó szerint - alakulni vágynak, azoknak a délutáni alakformáló edzésen a helyük, ahol különböző tesztekkel is felmérik a résztvevők fittségi állapotát. Az edzések között az egészséges táplálkozásról szóló előadással is segítik a helyes életvitel elsajátítását. Emellett alkalom nyílik ingyenes vérnyomás-, pulzus- és koleszterinszint-mérésére is. A gyerekeket pedig játszóházzal várják a szervezők.

A programok reggel 8 óra 50 perckor a megnyitóval kezdődnek. Az első edzést 9 órakor, az utolsót 15 órakor tartják a trénerek a százhalombattai Arany János Általános Iskolában. A részletekről érdeklődni Gnyálin Istvánnál a (06-70) 315-7032-es telefonszámon lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!