A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Kilenc tipp a szerencsés fogamzáshoz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Reggel szeretkezz! Kutatások bizonyították, hogy a férfi spermájában reggel nagyobb az ondósejtek száma, és a férfiak általában reggel éreznek legnagyobb kedvet a szexre. Használd ki!

Tartsd hidegen! A férfiak spermájában több az ondósejt akkor is, ha a nemi szerv hűvös. Ne engedd tehát, hogy gyermeked leendő apja szeretkezés előtt forró fürdőt vegyen.

Hagyd el a koffeint! Bár jólesik reggel egy csésze kávé, a koffein hátrányosan befolyásolja a megtermékenyülést és a magzat kihordását. A koffeint helyettesítsd természetes energetizáló szerekkel.

Sétálj rendszeresen! Azok a nők, akik rendszeresen mozognak, 40 százalékkal jobb eséllyel hordanak ki egészséges magzatot. Testük fel van készülve a terhesség kihívására.

Mondj le a cigarettáról! A nikotin rendellenességeket okoz a magzat fejlődésében.

Óvakodj a vegyszerektől! A rovarirtószerek, vegyi anyagok akadályozzák a fogamzást. Ne használj a lakásodban rovarirtót, és kerüld a vegyszerekkel termesztett zöldséget, gyümölcsöt.

Ismerd a havi ciklusodat! Számítsd ki, mely napokon vagy a legtermékenyebb, és ne hagyd ki ezeket az esélyeket.

Igyál bort! A teherbeesést segíti, ha minden este iszol egy pohár bort, állítják a kutatók. Az alkohol viszont káros hatással van a magzat fejlődésére, azért a terhesség idején már tiltott ital.

Ne görcsölj! Sokan stresszelnek amiatt, hogy vajon mikor esnek már teherbe. Ilyenkor nem is sikerül. Azonban ahogy lemondanak róla, és elmúlik ez a stressz, rendszerint megfogannak. Élvezd az életet, és ne gondolj minden percben a terhességre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!