A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az orvosi asztrológia az idegrendszert is az Ikrek jegyéhez sorolja. A terápiák közül a színterápiával elősegíthető az idegrendszer stabilizálása, például időjárás érzékenyeknél hasznos a zöld színnel való testsugárzás.

A Hold-Szaturnusz együttállás hatására okkal, ok nélkül, úgy érezhetjük, senkitől sem kapunk érzelmi támogatást. Problémák állhatnak elő otthonunkban. Ne döntsünk ilyenkor érzelmi természetű kérdésekben. Hajlamosak leszünk benn tartani érzelmeinket vagy kitérni előlünk. Magányosnak és elhagyatottnak érezhetjük magunkat, eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus. De ne keseredjünk el, viszonylag rövid ideig tart ez a tranzit, és egyébként is: a dolgok nem állnak annyira rosszul, mint gondolnánk.

Este a Hold szextilbe kerül a Vénusszal, jól és kellemesen érezzük magunkat, vidámak, derűsek vagyunk, és harmonikusnak éljük meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezzük a társaságot és az otthoni környezetünket. De elmehetünk szórakozni máshová is.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja , hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!