Heti horoszkóp 2002. szeptember 3-9-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (03. 21. - 04. 20.)
Le kell küzdened a biztonságod miatt érzett aggodalmait, hiszen csak úgy juthatsz előbbre, ha vállalod a kockázatokat is. De az is fontos, hogy most megteremtsd az egyensúlyt karriered és családi kötelezettségeid között. Ne hagyd magad befolyásolni mások elvárásai által, hiszen csak Te tudhatod azt, hogy mire van igazán szükséged az életben. Ha egy új kapcsolat kezdődik ebben az időszakban, az inkább csak tisztán testi vonzalomra épül, de mindenképpen izgalmas élményeket hozhat.

Bika (04. 21. - 05. 20.)
Ez az az időszak, amikor magánéleted és szakmai szereplésed harmonikusan kiegészíti egymást. Jó alkalom jövőbe mutató tervek készítésére, vagy az üzleti és a magánélet valamilyen módon történő összekapcsolására. Életed és társkapcsolataid most gördülékenyen alakulnak, mert jól működő egyensúlyt teremtesz belső és külső világod között. Minden ilyenkor kezdődő új kapcsolat a legjobb énedet hívja elő, ezért igen hasznosnak bizonyulhat.

Ikrek (05. 21. - 06. 21.)
Alacsony energiaszint, csökkent vitalitás és ellenálló képesség jellemezheti ezt az időszakot. Most nagyon vigyáznod kell magadra. Kerüld a túlterhelést, és ne menj bele holmi őrült diétákba akármilyen indokkal. Egészségedre fordíts nagyobb figyelmet. Járj el rendszeresen úszni vagy tornázni. Légy békében önmagaddal, s ha ez megvalósul, áramlani fog a környezeted felé is.

Rák (06. 22. - 07. 22.)
A lelkedben elinduló változások hatására jobban megismerheted önmagad, hatásukra átalakulhatnak még a nézeteid is. Érezned kell, hogy szinte az egész életed kedvező változáson megy keresztül. Ami eddig nehézséget okozott, arra a feledés homálya borul. Új lehetőség bukkanhat fel a hivatásodat illetően, amit mindenképpen el kellene vállalnod, még akkor is, ha nagyobb erőkifejtést igényel az eddigieknél: hosszú távon meghozza a gyümölcsét.

Oroszlán (07. 23. - 08. 22.)
Felemás hét elé nézhetsz. Egyszer fent, egyszer lent. A hét eleje apróbb bosszúságokkal telik, amik aztán maguktól elmennek, pont olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan megérkeztek. Munkahelyeden, otthonodban lehetnek kisebb-nagyobb nézeteltérések környezeteddel. Úgy érzed, nem értenek meg. Ha elmondanád érzéseidet, sokkal könnyebben megoldódna a helyzet. A hét második felében már sokkal jobban érzed magad, sőt: minden elképzeléseid szerint alakulhat.

Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Ideje elhatározni magad kötelezettségeidet illetően. Ha már pontosan tudod, mit akarsz, ha meghozod a régóta halogatott döntést, minden a rendben lesz. A legjobb őszintén és egyenesen közölni másokkal, hogy mit akarsz és mit nem. Igényeidet neheztelés vagy veszekedés nélkül közöld. Ne félj attól, hogy megbántod vele a másikat. Ha valaki nem képes elfogadni téged olyannak, amilyen vagy, anélkül, hogy megpróbálna manipulálni, döntsd el, hogy tényleg szükséged van az illetőre az életedben?


Mérleg (09. 24. - 10. 23.)
Több időt és energiát kellene fordítanod a karrieredre, ne húzódj a háttérbe. Minél gyorsabban cselekszel, annál hamarabb elérheted céljaidat. Intelligenciád most csúcsformában van, intuíciód és taktikáid most segíteni fognak abban hogy az üzleti ügyekben másokat manipulálj. Ne tétovázz és ne légy visszahúzódó. Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitágul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem.


Skorpió (10. 24. - 11. 22.)
Élvezd a szerelmet, ha nincs partnered, nosza, indulj útra, s keresd meg a párodat! Hidd el, addig nem jön, ameddig a falaid az orrodig érnek, s nem engedsz be senkit! Már messziről megérezni az emberen, hogy milyen állapotban van. Ha nyitott vagy - figyeld csak meg az utcán -, rád néznek az emberek, mindenki észrevesz és rád mosolyog. Nos, az itt a kérdés, hogy Te vissza tudsz-e mosolyogni, vagy közömbös arccal, érdektelenül továbbmész.


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)
Erősebb igény mutatkozik az önérvényesítésre, de kerüld az elhamarkodott lépéseket. Változtatásokat igényelsz másokhoz való viszonyodban, de anélkül, hogy teljesen elfojtanád ezeket az energiákat, próbálj meg óvatos és racionális maradni, különben heves összecsapásokra számíthatsz. Pozitív módon, ellenőrzött keretek között azonban előrébb juthatsz. Munkahelyeden szívesen veszik tanácsaidat, de azért vigyázz, nehogy okoskodásba menj át, azt senki sem szereti.


Bak (12. 22. - 01. 20.)
Nem alakulhat minden úgy, ahogy előre eltervezted. De ez nem olyan rossz, hisz unalmas lenne az élet, ha mindig mindent tudnánk előre. Bármilyen helyzetbe kerülsz, vedd fel a ritmust, és ne aggódj azon, hogy ez nem szerepelt a terveid között. Keresd a társaságot, és a hétvégét még véletlenül se töltsd a négy fal között. Ha házibuliba hívnak, mindenképpen mondj igent, jobban fogod érezni magad, mint ahogy gondolnád. És főképp: vedd észre, ha valaki érdeklődik irántad.


Vízöntő (01. 21. - 02. 19.)
Problémáid hátterében érzelmi életed és munkáddal összefüggő kötelezettségeid közti egyensúly megbomlása állhat. Ezen a helyzeten változtatnod kell saját fejlődésed és lelki egészséged érdekében. Erőfeszítéseket kell tenned e két oldal közti egyensúly helyreállítására, hogy visszanyerd belső harmóniádat, amiből minden más fakad, és akkor megint szépnek látszik majd a világ. Egy új - nem feltétlenül szexuális - kapcsolat is elkezdődhet most, ami mély hatást fog gyakorolni rád.


Halak (02. 20. - 03. 20.)
Változások következhetnek be családi életedben, amelyek miatt most háttérbe szorul a munkád. Ez egy olyan időszak, amikor arra van szükség, hogy érzelmeiddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban elfelejtett dolgok a felszínre kerülhetnek, talán még több évre visszamenőlegesen is. És ahogy igyekszel átformálni érzelmeid belső világát, ugyanúgy bonyodalmak adódhatnak otthonoddal kapcsolatosan is. Talán a szennyvíz-csatornarendszerrel vannak gondok, vagy a tetővel és az alapokkal, amelyek miatt lehet, helyre tenni a szerkezeti hibákat.

Kíváncsi rá, mit hoz a jövő?Ha szeretné, minden reggel SMS-ben üzennek a csillagok! Ezen az oldalon rendelheti meg saját, személyre szóló napi horoszkópját SMS-ben!


Szeretne személyre szabott horoszkópot?Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!