A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Heti horoszkóp 2003. május 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Üzleti ügyeidre kerül a hangsúly ebben az időszakban. Most jól teszed, ha megérzéseidre hallgatsz, mikor üzletet kötsz, ugyanis nagyon jó ráérzéseid lehetnek, és ennek segítségével igen nagy haszonra tehetsz szert. Magánéletedben hajlamos vagy engedni a birtoklási vágyadnak, éppen ezért nagyon féltékeny időszakodat éled, és ebből bonyodalmak is keletkezhetnek. Tartsd tudatosan szem előtt, hogy társad nem a tulajdonod, és akkor lesz igazán a tiéd, ha megadod neki szabadságát, és önként hűséges hozzád. Igazán jó párkapcsolatban pedig csak két felnőtt, autonóm ember élhet egymással.

Bika (április 21. - május 20.)
Szokatlan rugalmasság jellemző rád mostanában. Máskor leginkább otthon szeretsz ülni, és idegen emberek társaságát nemigen kedveled. Most azonban égsz a vágytól, hogy új kapcsolatokat keress, és állandóan jönni-menni szeretnél. Boldogítanak az emberi kapcsolatok, akár idegen emberekkel is elbeszélgetsz az utcán. Emellett nagyon sok játékosságot fedezhetsz fel most saját magadban - ezek a tulajdonságok igazán megszínesítik személyiségedet. Őrizz meg belőlük minél többet hosszabb távon is, hiszen hozzásegítenek, hogy kicsit másként is éld az életedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szokatlanul komoly vagy mostanában, és olyan dolgokon is elgondolkodsz, amiken máskor lazán keresztüllépsz. Meglepheti környezetedet a viselkedésed, hiszen megszokták, hogy könnyed és játékos a természeted, és mindig teli vagy viccekkel. Ugyanakkor vonzó lehet számukra, hogy megismerhetik egy másik oldaladat is. És ki tudja, még egy régi-új szerelem is bekopogtathat. Valaki talán megpillantja azt az arcodat, amit már régóta keresett. Világítsd meg számára, hogy ez az ember is te vagy, csak nem mindig mutatod meg ezt a valódat a külvilágnak.

Rák (június 22. - július 22.)
Borúlátó időszakod már a múlté. Most sokkal jobb színben látod a világot, és egzisztenciádat tekintve sem kínoznak olyan aggályok, mint az elmúlt napokban. Jól is teszed, hogy bizakodó vagy, hiszen szerencsés időszakodat élheted meg. Azt is mondhatnám, hogy amit szeretnél, vagy amire vágysz, szinte tálcán kínálhatja az élet. Azonban jól vigyázz, hogy mit kívánsz, nem mindig előnyös, ha valóra válnak legtitkosabb vágyaink. Inkább azt mérlegeld, hogy hosszabb távon mi lenne számodra jó és hasznos.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Még ezen a héten is a szerelmi életeddel leszel elfoglalva. Most azonban az ismerkedés egy nagyon jó beszélgetéssel kezdődik. Szellemi szinten találtok egymásra először, és mindkettőtöket meglep, hogy mennyire közös szellemiségetek, világnézetetek. Ez alapja lehet egy mélyebb kapcsolatnak, hiszen neked nemcsak a szexualitás és a külső fontos a másik emberben, nagyon igényes vagy arra is, hogy szellemi szinten is teljesítse elvárásaidat. Használd ki a kedvező lehetőséget, és vigyázz arra, hogy ne rontsd el ezt a kínálkozó jó lehetőséget, hiszen nagyon igényes vagy, és nem sok olyan ember akad, aki megütné nálad a mércét.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A múlt heti románc most beteljesedhet, és egy hihetetlenül szép szerelmi élményben lehet részed, amelytől szinte elveszted az eszedet. Annyira az álmodozásba, és vágyálmaidba merülhetsz, hogy a valóság szinte jelentéktelenné zsugorodik számodra. Nem jellemző rád, hogy behálóz valaki, most mégis ezt történik. A szerelem rózsaszín köde lebeg szemeid előtt. Nézd a dolog jó oldalát: igaz ugyan, hogy elvesztetted realitásérzékedet, azonban nyertél egy csodálatos dolgot: megélhetted a szerelmet, és ez nem minden nap adatik meg számodra.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Jó időszak várható életedben, magánéletedben is, de hivatásodban talán még inkább. Kimondottan kellemesek a hatások, és úgy érezheted, hogy munkatársaid segítőkészek, és türelemmel fordulnak feléd. Munkahelyeden a hangulat kiváló, és olyannyira egymásra találhattok, hogy a munka már-már másodlagos helyre szorul, a lényeg a társaság lesz. Ez néha megengedhető, de hosszabb távon már nem annyira előnyös egyikőtök számára sem. Tehát a jelszó: kicsit több munkafegyelmet tanúsítsatok! Ebben az esetben baj nélkül múlik el az amúgy nagyon kellemes bolygóhatás.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Lakásoddal, otthonoddal kapcsolatban kisebb-nagyobb változások állhatnak be. Lehet, hogy már régóta esedékes a felújítás, és most, hogy már jó idő van, bele is vágsz. Ha elkészült a mű, akkor vásárolj néhány szép kiegészítőt felújított otthonodba, és meglátod, hogy milyen jól fogod magad érezni benne. Tágabb értelemben, családodban lehetnek napirenden a változások, amelyek különböző formában nyilvánulhatnak meg. Lehet, hogy kapcsolataidat kissé át kell értékelned, és új alapokra kell helyeznetek közös életeteket.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Vagyonodat gyarapíthatod ebben az időszakban. Különösen érvényes ez a házastársaddal közös vagyonodra, most közösen nyereségekre tehettek szert. Ha viszont még nem vagy házasember, és valamikor a közeljövőben kívánsz házasságot kötni, akkor nagyon jó időpontot választottál: az esküvővel minden rendben lesz, és meg lesztek elégedve mindennel. Emellett szerelmi életed virágzik, most abban az időszakban élsz, amikor elmondhatod, hogy nagyon tudod élvezni az élet minden örömét és ajándékát.

Bak (december 22. - január 20.)
Házasságodban, illetve partnerkapcsolatodban kisebb-nagyobb feszültségek vannak jelen mostanában. Tulajdonképpen akár jól is érezhetnétek magatokat együtt, de valahogy mégis napirenden vannak a viták. Az is előfordulhat, hogy nem igazán tudjátok, hogy mit akartok egymástól. Nem körvonalazódtak hosszabb távú terveitek, és nem vagytok benne bizonyosak, hogy milyen szerepet szántok a másiknak életetekben. Sokat segíthet, ha pontról-pontra átbeszélitek gondolataitokat, szándékaitokat. Így sikerülhet struktúrát adnotok kapcsolatotoknak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Részed lehet a héten egy igen kellemes találkozásban, talán még egy kicsit szerelmes is lehetsz ebben az időszakban. Korántsem biztos, hogy fel tudod vállalni ezt az érzelmet, és ennek elsősorban anyagi, és egzisztenciális okai vannak. Tulajdonképpen kellemes, és biztonságos életed tökéletesen kielégíti igényeidet, és nem biztos, hogy felkavaró élményekre vágysz, arra pedig még kevésbé, hogy felboruljon megszokott életed. Másrészt vonz az élmény, és nehezedre esik, hogy elengedd az alkalmat. Azonban igazad lehet abban, hogy nem biztos, hogy érdemes felborítanod jól bevált életmódodat.

Halak (február 20. - március 20.)
Kissé negatívabb a hangulatod, mint a mostanság megszokott. Ez pedig munkád miatt van, hiszen úgy érzed, hogy túlzottan leterhel téged, és ami rosszabb: kevésnek érzed az időt, amit saját magadra fordíthatsz. Úgy érzed, hogy több életteret, több szabadságot, több pihenést igényelnél. Mivel ez úgy tűnik, hogy most megvalósíthatatlan, kimondottan negatív hangulat lehet úrrá rajtad. Azonban, ha minden nap valamilyen kis aprósággal kedveskedsz saját magadnak, könnyebben elviseled majd a taposómalmot, és egészen jó hangulatba kerülhetsz.

Szexhoroszkóp sms-ben
Segítsünk kellemesebbé tenni a ma estét? Ha akarod, sms-ben elküldjük neked, hogyan csábítsd el szíved választottját.


Szeretne személyre szabott horoszkópot? alábbi oldalon
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!