Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem.

Kora délután a Hold szextilben áll a Szaturnusszal. Ez a konstelláció talán segíthet, hogy tisztába tegyük ügyeinket. Objektívabb hozzáállás lesz jellemző ránk, tehát jó ötlet lehet, ha megtesszük az első lépést a kibéküléshez vezető úton.

Hajnalban a Hold belép a Szűz csillagjegybe. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon mit nem vesz be a gyomrunk. Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

A mai napon érdemes növényeink ápolásával foglalkoznunk, de nagyon alkalmasak az energiák arra is, hogy gyógynövényeket gyűjtsünk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!