Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ennek az ellenkezője is igaz: mások is érezhetik úgy, hogy nem viszonozzuk kedvességüket. Ebben a helyzetben nagyon könnyű félreérteni a másikat, nagy lehet a különbség igényeink és aközött, amit másoktól kapunk.

A probléma másik oldala testi szinten jelentkezik: vizesedést tapasztalhatunk lábunkban, végtagjainkban. Szerencsére hamar elmúlik ez a tünet, de azért ihatunk egy kis csalánteát a baj orvoslására. Előtérbe kerülhetnek a hólyagproblémák, a krónikus felfázások átmenetileg súlyosbodhatnak. Mielőtt komolyabb antibiotikumos kezelésben fognánk, próbáljunk meg egy aránylag egyszerű módszert a baj orvoslására. Igyunk meg napi 3-3,5 liter vizet. Így természetes úton mossuk át szervezetünket. Remek antibiotikus hatása van kakukkfűnek is. Érdemes egy teakúrát tartani e gyógynövény segítségével.

A Hold a Szűz csillagjegyben halad. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés, vagy éppen az ellenkezője a hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit - mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja - sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát.

A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket pedig mindig kerüljék el. Szellemi szinten pedig gondolkodjunk el azon, hogy vajon mitől szeretnénk minél előbb megszabadulni?

A mai nap remekül alkalmas bőrápolásra, valamint a szőrtelenítés hatása is sokkal hosszabb ideig tart. Érdemes tehát ma külső megjelenésünkkel foglalkoznunk egy kicsit. Jó ötlet lehet ma növényeinkkel is törődni egy kicsit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!