Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Minden olyan dologra alkalmas a nap, amikor valamit el szeretnénk kezdeni. Ha most határozzuk el, hogy megszabadulunk rossz szokásainktól, akkor sokkal könnyebben tartjuk be ígéretünket, s akaraterőnk is erősebb lesz. Ez a nap minden olyan igényünket, s erőfeszítésünket támogatja, amikor "új életet" szeretnénk kezdeni.

A Hold már a Nyilas jegyében tartózkodik, egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két és fél nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket.

Ma a Hold szextilben áll a Neptunusz bolygóval. Ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Álmaink különlegesek, kifejező erejűek lehetnek. Mindenképpen jegyezzük meg őket, alaposan gondolkodjunk el tartalmukon. Könnyen lehet, hogy ezen az éjszakán magasabb szintről kapunk információkat, segítő tartalmú üzeneteket. Az éjszaka hangulata nappal is folytatódik. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal. Figyeljünk sejtelmeinkre, átsuhanó gondolatainkra, érzéseinkre. Ezek a mai napon csöppet sem lényegtelenek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!