Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold quincunxban áll a Nap-Merkúr együttállással. Párkapcsolatunk nem működik a legtökéletesebben, könnyen megharagudhatunk a partnerünkre.
Vágólapra másolva!

Olyan elfojtott érzelmek kerülhetnek ma felszínre bennünk, amelyekről eddig nem vettünk tudomást. Oktalan dühöt, gyűlöletet is érezhetünk társunk iránt, olyan érzelmeket, amelyektől magunk is megijedünk. A szomorú tény az, hogy szinte esélyünk sincs arra, hogy megfelelő kommunikáció útján rendezzük a problémát, hiszen a Merkúr is támadott konstellációban vesz részt a mai napon.

A Hold ma szemben áll a Neptunusz bolygóval, ezért jóval befolyásolhatóbbak vagyunk, mint máskor. Lehet, hogy megkísérelnek minket befolyásolni, vagy becsapni. Minden iratot, megállapodást, amit ma írunk alá, alaposan olvassunk át. Jobb, ha ezt kétszer tesszük meg, mint ha egyszer sem. Olyan "csapdák" is lehetnek a hivatalos iratokban, szerződésekben, amelyek elkerülik a figyelmünket. Komolyabb ügyletek során, mint például egy adásvételi szerződés, mindenképpen kérjük ki ügyvéd tanácsát, és ne laikusként döntsünk.

A nap nagy részében a Hold még az Oroszlán csillagjegyben halad a mai napon. Érdemes ma olyan gyógynövényekből készült teákat fogyasztanunk, amelyek rendbe teszik vérnyomásunkat. Ma az égen Hold-Vénusz-Plútó trigon látható. Hangulatunk szenvedélyes lesz, és érzelmileg is nagyon fogékonyak leszünk.

A Hold még mindig az Oroszlán csillagjegyben tartózkodik. Megfelelő időpont például a hajvágásra. Akinek valami problémája van a hajával, például hullik, túl vékony vagy túl zsíros, érdemes hajvégeit minden hónapban az Oroszlán-napokon levágatni. Az Oroszlán-minőség főleg a férfihormonokra hat, talán ez az oka az oroszlán "szőrös" hatásának, vagyis annak, hogy a haj és a szőr megerősödik. Dauerolás esetén nem árt figyelembe venni, hogy az oroszlán-napokon a haj nagyon göndör lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!