Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap egy Hold-Neptunusz trigonnal indul, ami még az éjszaka idejére esik. Ösztönzőleg hat képzeletvilágunkra, vagy pszichikus és kreatív képességeinkre. Álmaink különlegesek, kifejező erejűek lehetnek. Mindenképpen jegyezzük meg őket, alaposan gondolkodjunk el tartalmukon.
Vágólapra másolva!

Könnyen lehet, hogy ezen az éjszakán magasabb szintről kapunk információkat, segítő tartalmú üzeneteket. Az éjszaka hangulata nappal is folytatódik. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal. Figyeljünk sejtelmeinkre, átsuhanó gondolatainkra, érzéseinkre. Ezek a mai napon csöppet sem lényegtelenek.

Délután a Hold szemben áll a Plútó bolygóval. Ezért viselkedésünkre jellemző, hogy indulatosak lehetünk, s talán magunk sem tudjuk, hogy mi a bajunk a világgal. A féltékenységre hajlamos társainkat még erőteljesen kerítik hatalmukba rögeszméik, de egytől egyik hajlamosak vagyunk arra, hogy társainkat ellenőrizgessük, s hatalmat gyakoroljunk felettük valamilyen formában, elsősorban pedig érzelmi területen.

Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad előre, ezért kissé nyugtalanabbak lehetünk, mint más időszakokban. A Hold-Szaturnusz együttállás miatt nagyon komolyan éljük meg saját érzelmeinket, legyenek akár pozitívak, vagy negatívak. Jellemzőbb lehet azonban a borúlátás, mint az optimizmus.

A Hold még mindig az Ikrek jegyében halad. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. A barkácsolást is nyugodtan elhalaszthatjuk máskorra. Kezeinket kényeztessük kamillás krémekkel, gyógyító kamillás pakolást is tehetünk rá. Ezen a napon kezünk duplán meghálálja a gondoskodást. Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg számunkra. Igazi nagyböjtöt csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!