Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold szemben áll a Vénusz bolygóval. Ennek hatására könnyen elcsábíthat minket egy erotikus kaland. Ugyanakkor állandó párkapcsolatunk is fontos számunkra, és ez komoly dilemmát jelenthet. Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, de lelkiismeretünk megállíthat minket.
Vágólapra másolva!

Így vagy úgy, de mindenképpen hiányérzetünk lesz, és ez rányomja bélyegét hangulatunkra. Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől. A mai napon nem biztos, hogy fogyókúránk sikeres lesz, mivel nem tudunk ellenállni az érzéki élvezeteknek.

Este a Hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval. Egy-egy családon belül viharos jelenetek zajlanak, ez a bolygóállás a már kialakult békétlenségeket, vitákat csak még jobban elmérgesíti. Reméljük, hogy komolyabb bonyodalmakra nem kerül sor, de tudatosan forduljunk józan eszünkhöz, tartsuk szem előtt, hogy a botrányos viselkedés, viták, veszekedés nem vezet semmi jóra, nem megoldása semmilyen problémának sem. Sajnos még azokban a családokban is előfordulhatnak veszekedések, ahol máskor egyébként jó hangulat, és megértés uralkodik.

A Hold-Jupiter kvadrát, szemben a Marssal főleg érzelmi területen visel meg minket, nehezünkre eshet elfogadóan viselkedni egymással. A Hold-Neptunusz szextil fogékonnyá tesz minket a művészetekre.

Kora délután a Hold belép a Nyilas csillagjegybe. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák és a comb területe. Fájhat a keresztcsont is, mert az időjárás ilyenkor gyakran változékonnyá válik. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. Különösen akkor, ha nem is vagyunk edzésben. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A nap színe a sárga és a narancssárga, jó ötlet lehet ilyen színű ruhát viselni, így harmóniába kerülhetünk a kozmikus renddel. A Nyilas analógiának megfelelő növények, gyógynövények a zsálya, kövirózsa, turbolya. Ezek használata a mai napon különösen üdvös lehet. A vénák és a comb területén kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, műtéteket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!