Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma együtt áll a Marssal és a Szaturnusszal, és szextilben a Jupiterrel. Vágyainkat keresztül vihetjük, amellett, hogy objektíven tudunk viszonyulni önmagunkhoz és másokhoz. Együttműködő hajlamunk is nagyobb lesz, hiszen jobban el tudunk fogadni másokat.
Vágólapra másolva!

Reggel a Hold együtt áll a Vénusz bolygóval, ám támadottan a Plútó által. Nagyon fogékonyak leszünk életünk érzelmi vetületeire, valamint nagyon szenvedélyes érzéseket táplálunk partnerünk iránt. Ha ezt a konstellációt meg tudjuk élni állandó párkapcsolatunkban, akkor mindössze felkavar minket, ám nagy lesz a vágy bennünk arra, hogy valamilyen módon átalakítsuk szerelmi életünket. Ennek nem biztos, hogy a legjobb módja az, hogy külső kapcsolatokba bonyolódunk.

A Hold trigonban áll az Uránusz bolygóval, és szextilben a Merkúrral. Izgalmakra vágyunk, és könnyebben elfogadjuk az új információkat.

A Hold még az Ikrek csillagjegyben járja útját. Különösen a reumára hajlamosabbak lehetnek ma kissé rosszabb állapotban, mint máskor. A reuma nagyon fájdalmas időszakokat okoz szenvedő alanyainak, így nem csoda, hogy jelenléte nagyon megvisel minket. A tünetek mérséklését egy kiadós méregtelenítés oldhatja meg. Igazi nagyböjtöt csak a tavaszi időszakban szabad tartani, ilyenkor azonban szinte elengedhetetlen az egészséges életszemléletű emberek szempontjából.

A mai napon érdemes növényeinket ápolni, és sikerrel foglalkozhatunk minden apró teendővel, ami virágainkkal, dísznövényeinkkel kapcsolatos.

A kismamák a mai napon sikerrel kínálhatnak erre már érett gyermeküknek olyan táplálékokat, amelyeket még nem ismernek a kicsik. A babák a mai napon nagyobb bizalommal viseltetnek az új ízek iránt, ám érdemes azt a taktikát követnünk, hogy egy már ismert étel társaságában kínáljuk fel nekik az újat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!