Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Vízöntő csillagjegyben halad. Figyeljünk a lábszárunkra, bokánkat óvjuk a megerőltetéstől.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Vízöntő csillagjegyben halad. Figyeljünk a lábszárunkra, bokánkat óvjuk a megerőltetéstől. Ne vállalkozzunk hosszabb gyalogtúrákra vagy sorban állásokra, a havi nagybevásárlást se most intézzük el.

Akinek pszichés problémái vannak, (ide tartozik például a pánikbetegség vagy a depresszió) sokkal súlyosabbnak érezheti állapotát a mai napon. A fenti panaszokban nem szenvedők is sokkal ingerlékenyebbek lesznek ma, nem leszünk annyira terhelhetőek, mint máskor. Mások, vagy a helyzetek elfogadásával is problémáink lehetnek, ezért igyekezzünk minél türelmesebbek lenni, még akkor is, ha ez időnként nehezünkre esik.

Ma a Hold együtt áll a Neptunusszal, ám támadottan a Nap által. Álmodozó, romantikus hangulat uralkodhat el rajtunk, de sajnos hajlamosak leszünk kicsinyellni a körülöttünk élők érzelmeit. Talán azt érezzük, hogy szeretetigényünket nem tudják kielégíteni a környezetünkben élő emberek. Ne gondolkodjunk naphosszat azon, hogy mennyire szeretnek minket vagy mennyire nem, a lényeg, hogy fogadjuk el az érzéseket olyannak, amilyenek és próbáljunk meg mi minél többet adni másoknak. Hajlamosak leszünk hibákat véteni a munkánkban, elsősorban a földtől elrugaszkodott hangulatunk miatt. Próbáljunk meg inkább elszökni, elbújni a világ elől egy kis időre. Különösen jó hatása lehet egy vízparti nyaralásnak vagy kirándulásnak

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!