Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében jár, együtt áll az Uránusszal, ám támadottan a Jupiter által. Szeretnénk egy kis időt, amit csak magunkra fordíthatunk, de ha megkapjuk, nem tudunk mit kezdeni vele.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Halak csillagjegyben halad. Lábunkra most különösen figyeljünk oda, próbáljuk meg megőrizni egészségét, ne erőltessük túl. A mai napon nagyon előnyös a talpmasszázs, amely egész szervezetünket felfrissítheti és méregtelenítheti. Kerüljük a kényelmetlen, szűk cipőket, a hölgyek pedig a tűsarkú helyett inkább válasszanak egy kényelmesebb fazont.

Hangulatunk egyáltalán nem kedvez annak, hogy komoly és meghatározó döntéseket hozzunk, hiszen ehhez túlságosan érzékenyek és csapongóak vagyunk. Inkább a művészi tevékenységek, kreatív hobbik kerülhetnek előtérbe, ezekben nagyon sikeresek lehetünk. A közösségi élet és a szociális érzék is virágzik ma: nagyon szívesen segítünk azoknak, akik erre rászorulnak.

Ma a Hold együtt áll az Uránusz bolygóval, ám támadottan a Jupiter által. Szívesen tapasztalnánk meg új dolgokat az életünkben, örülnénk az új kapcsolatoknak, ráadásul hatalmas szabadságigénnyel rendelkezhetünk. Amikor azonban megkapjuk a lehetőséget arra, hogy időt szánjunk önmagunkra, vagy egy kicsit azzal foglalkozhassunk, amivel szeretnénk, akkor már nem tudunk ráhangolódni erre, nem tudunk mit kezdeni a kapott idővel és lehetőségekkel. Ha elfogadjuk azt, hogy mindez jár nekünk, akkor sokkal kevesebb lesz a feszültség a lelkünkben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!