Szerelmi horoszkóp május 24-től 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sok munkahelyi stresszben lehet részed a napokban, és ez elől a magánéletbe próbálsz menekülni. Párkapcsolatod olyan védett kis szigetté válhat számodra, amely megadja neked a lehetőséget a pihenésre - megértést és vigaszt találhatsz a kedvesednél. Figyelj arra, hogy a feszültségeket ne vidd haza a munkahelyedről, hiszen így otthon is kialakulhat néhány vita, ezekre pedig most egyáltalán nincs szükséged. Ha hazaérsz, akkor csak a családoddal foglalkozz!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagy szükséged lehet arra, hogy kedveseddel meg tudd beszélni mindazt, ami foglalkoztat, hiszen sok teher hárul rád a munkahelyeden. Tanácsot is szívesen kérnél tőle arra vonatkozóan, hogy miként kezelhetnéd jobban a munkahelyi konfliktusokat, de attól félhetsz, hogy untatod őt a problémáiddal. Ha figyel rád, és érdeklődést mutat a mondanivalód iránt, akkor megélheted, hogy igazi társat találtál - ez pedig nagyon megnyugtató érzésekkel tölthet el. Mondd meg neki, hogy nagy szükséged van az érzelmi támogatására!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon kedves vagy a párodhoz, hiszen rájöttél arra, hogy a szerelemi életedből nagyon sok energiát nyerhetsz, és igenis szükséged van az ő támogatására ahhoz, hogy minden jól működjön az életedben. Már tudod, hogy ha rendben van a magánéleted, akkor sokkal könnyebben megbirkózol bármilyen problémával. Tudatosan alakítod a szerelemi kapcsolatodat, úgy hogy kedvesed érezze: fontos neked. Esténként érdemes apró ajándékot vinned neki, amelynek csak szimbolikus értéke van, mégis megmutatja, milyen fontos neked a másik.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon megértő vagy a kedveseddel, így a napokban jó hangulat uralkodhat a kapcsolatodban. Mégis akadhatnak olyan kivételes helyzetek, amikor kedvesed egyszerűen nem veszi észre azokat az apró tetteket, amelyekkel kifejezed a szeretetedet és a ragaszkodásodat. Ilyenkor elkedvetlenedhetsz, és úgy érzed, hogy nem érdemes erőfeszítéseket tenned a kapcsolatodért. Szerencsére a rossz hangulat hamar elmúlik, és ismét tudtok egymás felé nyitni, egymásra figyelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Minden figyelmedet a szerelmed felé fordítod, ugyanakkor elvárod tőle azt, hogy ő is maximálisan rád figyeljen, és ha veled van, akkor szinte semmi mással nem foglalkozhat. Figyelj arra, hogy hagyd meg a szabadságát, hiszen ellenkező esetben túlságosan is bezárva érezheti magát. Hagyd meg neki a lehetőséget arra, hogy külön programokat szervezhessen, elmehessen ide-oda a barátaival, vagy akár egyedül. Ez nem zárja ki azt, hogy elkötelezett és biztos kapcsolatban élhessetek együtt.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Igyekszel nagyon okosan beosztani az idődet, de ebből van a legkevesebb a napokban. Sok teher hárul rád a munkahelyeden, vagy az üzleti életed miatt, és meg kell követelned magadtól azt, hogy egész nap a teendőiddel foglalkozz. Így nagyon kevés időd marad a magánéletedre, amelyet hiába próbálsz kompenzálni: lehet, hogy nagyon kedves vagy a pároddal - talán még ajándékot is veszel neki kárpótlásképpen -, de neki az lenne a legfontosabb, hogy egy kicsit együtt legyetek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Játékos és önfeledt hangulatod szinte határtalan a napokban, és csak az szabhat gátat a közös szórakozásnak, hogy nagyon sok kötelezettség hárul rád. Előfordulhat, hogy a lehető legrosszabbkor csörög a telefon, s a munkahelyedről keresnek, éppen olyankor, amikor csak arra vágysz, hogy a kedveseddel lehess. Szervezz néhány olyan programot, amely csak kettőtökről szól, és ha szórakozni mentek, akkor csak a másikkal foglalkozz. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa az örömötöket!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A szerelmi életedben nagyon fontos lesz számodra, hogy érzelmileg egymásra hangolódhassatok a pároddal, hiszen nagyon mélyen szeretnéd megélni a kapcsolatodat. Fontos lenne, hogy a kapcsolatod kizárólagos szövetség legyen, hiszen ha egy rivális környékezi meg szerelmedet, akkor nagyon féltékeny hangulatba kerülhetsz. A féltékenység pedig mindig indulatokat gerjeszt, tehát próbálj meg türelmesebben és finomabban bánni kedveseddel, még akkor is, ha legszívesebben sértéseket vágnál a fejéhez.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Alkalom nyílhat a napokban arra, hogy kedveseddel minden közös problémátokat át tudjátok beszélni, és bizony szükség is lenne ezekre az egyeztetésekre közöttetek. A szeretetteljes beszélgetéseknek csak az lehet az akadálya, hogy túlságosan is ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, és nem nagyon hajlasz a kompromisszumokra. Ha csak azt tartod jónak, amit te gondolsz, akkor a kedvesed úgy érezheti, hogy nem hallgatod meg a véleményét.

Bak (december 22. - január 20.)
Különösen fontos szerepet kap az elkövetkező napokban a magánéleted, fogékony vagy az új ismeretségekre is. Az új szerelmi alkalmak mindenképpen megtalálnak, és ha állandó kapcsolatban élsz, akkor vigyáznod kell arra, hogy a partnered ne váljon féltékennyé. Mutasd meg neki, hogy a kapcsolatotokat nagyon komolyan veszed. Ha új szerelmet keresel, akkor válogathatsz a lehetőségek között, ehhez csak annyit kell tenned, hogy többet jársz el otthonról, megengeded magadnak a lazítást.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Itt az ideje, hogy játékosságodat, vidám hangulatodat a hétköznapok során is megmutasd kedvesednek. Érdemes megismertetned őt azzal a gyermeki éneddel, aki mindig hajlik egy kis humorra, közös játékra. Ez segít majd abban is, hogy érzelmileg egymásra hangolódhassatok. Így akár komoly témák is előkerülhetnek közöttetek, sőt, alkalom nyílhat arra, hogy egy kicsit távolabbra nézzetek, és megtervezzétek a közös jövőt. Hagyjátok szárnyalni a fantáziátokat!

Halak (február 20. - március 20.)
Fogékony vagy az örömre és a szórakozásra, és minden jóra, amit csak az élet kínálhat neked. Ezek körül a szerelem a legfontosabb számodra, de tenned is kell azért, hogy még erősebbek legyenek a szálak közöttetek a kedveseddel. A hétvégi bulit semmiképpen ne hagyjátok ki, hiszen szükségetek lehet közös élményekre, közös szórakozásra. Fontos, hogy ne akarjatok egymás előtt mesterkélten viselkedni, hanem inkább mutassátok meg egymásnak igazi arcotokat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!