Heti horoszkóp május 28-tól június 3-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkahelyeden hatalmába keríthet a vágy, hogy mindenképpen elmondd a véleményedet. Szokásodhoz híven ezt nem feltétlenül a legdiplomatikusabb formában teszed meg, a nyíltságod, őszinteséged olyan tulajdonság, amelyet nem tudsz egykönnyen levetkőzni. Éppen ezért könnyen lehet néhány konfliktusban részed. Ha a munkahelyeden zajlik az élet, akkor érthető, hogy a magánéletedben nem vágysz túl nagy nyüzsgésre, legszívesebben otthon töltöd el a szabadidődet, békében és nyugalomban.

Bika (április 21. - május 20.)
Sokat gondolkozol a napokban a pénzügyeiden, és talán eszedbe jut az is, hogy a jövedelmed nem arányos a munkád értékével. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes várnod egy kicsit, hagyd, hogy "kiforrják" magukat a lehetőségek. Addig is kezeld higgadtan, nyugodtan a munkahelyi feszültségeket. A magánéletedben több vita is előfordulhat, hétköznapi apróságok miatt. Lehetnél egy kicsit türelmesebb a hozzátartozóiddal, a legtöbb semmiségen nem éri meg dühöngeni!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Több olyan megjegyzést is kaphatsz a napokban a munkatársaidtól, amelyek nagyon rosszul esnek neked. Előfordulhat, hogy csípős mondatokat fogalmaznak meg, amelyek az elvégzett munkádat bírálják - pedig valójában nincs semmi baj a teljesítményeddel. Az állandósuló kritikusság miatt a hangulat feszültebb lehet a munkahelyeden, és nem könnyű elkerülni a konfliktusokat. Ne hagyd, hogy bűnbakot csináljanak belőled, állj ki saját magadért! A magánéletedben nagyon értékessé válhat számodra párkapcsolatod, megértésre, gyengédségre vágysz - ezt pedig a kedvesed meg is tudja adni neked.

Rák (június 22. - július 22.)
Hallgatag, morcos hangulatban lehetsz, és még a legegyszerűbb egyeztetnivalókat sem vagy hajlandó megbeszélni a munkatársaiddal, inkább minden egyedül csinálsz meg. Közben pedig forr benned a feszültség, de ez kívülről senki sem látja. Magadba fojtod a dühödet, és éppen ezért rendezni sem tudod a nézeteltéréseket, hiszen képtelen vagy kifejezni, mit is érzel. A magánéletedben sokkal kedvesebb vagy, és remek ötleteid támadhatnak, hogy miként szervezhetnél a családodnak színes és szórakoztató, közös programokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szorosabbra szeretnéd fűzni a mindennapi kapcsolataidat, ezért rendkívül kedvesen viselkedsz a munkatársaiddal - már-már gyanússá válhat a segítőkészséged. Még arra is képes vagy, hogy feladatokat vállalj át tőlük, az energikusságod mindenképpen megvan ahhoz, hogy akár plusz teendőket is elvégezhess. Bár lelkes vagy, mégis azt tapasztalod, hogy egyáltalán nem hálásak a segítőkészségedért, sőt, mintha észre sem vennék, ez pedig - érthetően - csalódottá tesz. A magánéletedben egy kicsit hallgatagabb lehetsz, hiszen mire esténként hazaérsz, nagyon elfáradsz. Próbálj meg felállítani magadban egy rangsort: az a fontosabb, hogy a kollégáidnak megfelelj, vagy az, hogy a szeretteid kapják a legtöbbet?

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A napokban a munkád megkívánhatja a folyamatos odafigyelésedet, jelenlétedet, és ez rengeteg időbefektetéssel jár. Nem az energikusságoddal van a gond, hiszen rengeteget tudsz dolgozni, hanem sokkal inkább az időhiány visel meg. Arra már nem nagyon marad lehetőséged, hogy családoddal szervezz közös programokat, és nagyon hiányozhat neked az együtt töltött idő. Segíthetsz a problémán, ha okosan osztod be az idődet, szervezd meg jobban a napjaidat!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A napokban megmutathatod azt a különleges tehetségedet, hogy nagyszerűen és hatékonya vagy képes együttműködni másokkal. Mindez érzékenységednek is köszönhető, hiszen nemcsak szakmailag, hanem érzelmileg is rá tudsz hangolódni a többi emberre. Ne csodálkozz azon, ha lépten-nyomon megosztják veled a problémáikat, gondjaikat még olyanok is, akikkel korábban hűvös volt a viszonyod. Magánéletedben jellemző lehet rád, hogy nehezen hangolódsz rá azokra a percekre, amikor lazíthatnál, hiszen a folyamatosan a munkád jár a fejedben.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A munkádat a napokban a pénzügyek tükrében látod, vagyis elsősorban az érdekel, hogy mennyi jövedelemre tehetsz szert egy-egy üzleti lépéssel. Fontos, hogy tisztában légy a munkád értékével, azonban csak akkor lehetsz igazán hiteles, ha a munkád lelkesedéssel tud eltölteni. Gondold át, hogy mennyire vagy motivált a feladataid elvégzésében - muszájból csinálod, vagy azért, mert tényleg élvezed? Alkalmad nyílhat arra, hogy családoddal egy kisebb utazást tegyél a napokban, de nagyon jót tenne nektek egy hosszabb, közös nyaralás is!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A munkakapcsolataid nagyon fontossá válhatnak a számodra a napokban, azonban nagyon szeretnéd teljes mértékben uralni ezeket a kapcsolatokat. Előfordulhat, hogy csak a saját véleményedet tartod jónak, és ezt megpróbálod rákényszeríteni másokra is. Ez a jelenség a magánéletedben is előfordulhat, így nem is csoda, ha kialakul néhány vitás helyzet az életedben. Összességében elég szélsőségesen viszonyulsz a világhoz, és a hangulatod is nagyon változékony lehet.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon sokat dolgozol, de ez szinte természetes nálad, hiszen mindig nagyon megbízhatóan állsz hozzá a feladatokhoz. Tudod azt, hogy pihenésre is szükséged lenne, de ezt az igényedet határozottan, szinte szélsőségesen igyekszel elfojtani. Úgy gondolod, hogy majd akkor lazítasz egy kicsit, amikor azt a körülmények megengedik. Az időd is kevés a családodra, kedvesedre, és azzal szembesülhetsz, hogy a magánéletedet egyre kevésbé tudod teljességében megélni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Úgy érzed, hogy a kreativitásodat nem nagyon tudod belevinni a munkádba,egyre jobban unod a mindennapi taposómalmot, a munkád monotonnak, fárasztónak tűnik a szemedben. Ha már nagyon zavar, hogy nincs lehetőséged előrelépésre, akkor érdemes egy kicsit körülnézned, hogy milyen lehetőségeid lennének még. Magánéletedben azt tapasztalhatod, hogy minden napra jut valami félreértés, ráadásul nem nagyon értesz szót a családoddal. Ha jól akarod kezelni a helyzetet, akkor próbálj meg minél világosabban, érthetőbben kommunikálni a szeretteiddel.

Halak (február 20. - március 20.)
Sokkal lassabban, nehézkesebben reagálsz a külső ingerekre a napokban, tehát a munkád sem megy olyan gördülékenyen, mint ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy nehezedre esik együttműködnöd a munkatársaiddal, és ennek az oka, hogy nem tudod felvenni a gyorsabb munkatempót. Magánéletedben örömteli időszak várható, hajlandó vagy arra, hogy sok olyan színes programban vegyél részt, amelyet megoszthatsz a családod tagjaival.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!