Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Skorpió jegyében jár, trigonban áll az Uránusszal, ám kvadrátban a Szaturnusszal. Kötelességtudatunk megakadályoz minekt abban, hogy élvezzük a hőn áhított szabadságot. 
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Skorpióban járja az útját. Egészségügyi szempontból ez a nemi szerveinket, a szexuális életünket érintheti. A Skorpiót tartják az egyik legérzékibb csillagjegynek, ezért ma különösen szerelmes hangulatba kerülhetünk. Akik kisbabát szeretnének, azoknak érdemes a mai napon "akcióba" lépni, de arra is tökéletes lehet ez az időszak, hogy egy kellemes estét töltsünk el a kedvesünkkel. Egy olyan éjszaka, ahol minden figyelmünket a párunkra fordítjuk, az egész kapcsulatunkra pozitívan hathat. Kényeztessük el magunkat és a párunkat finom ételekkel, egy pohár borral, különleges édességekkel. A koriander, a szercsendió és a gyömbér híresek vágyfokozó hatásukról.

Ma jellemző lehet ránk a céltudatosság, amellyel feladatainkat kezeljük. Azt tapasztalhatjuk, hogy nagyon szélsőségesen reagálunk mindenre, tehát ha fontos nekünk a munkánk, akkor hajlandóak vagyunk sokkal többet is dolgozni a kitűzött cél érdekében. Figyeljünk arra, hogy közben azért ne feledkezzünk el a testi, lelki igényeinkről!

Ma a Hold trigonban áll az Uránusszal, ám kvadrátban a Szaturnusszal. Nagyon szívesen vinnénk egy kis színt, újdonságot az életünkbe, de nem merünk eltérni a bevett sémáktól, megszokásoktól. Kedvünkre lenne egy kis szabadság is, de a kötelességtudat nem engedi meg nekünk, hogy igazán felszabadultnak érezhessük magunkat. Jó megoldás lehet, ha a nap egyik felét a feladatokra szánjuk, de a másik felében megpróbáljuk bűntudat nélkül élvezni a szórakozást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!