Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Nyilas jegyében jár. Barátkozó hangulatban vagyunk, könnyen kötünk új ismeretségeket, és szívesen vagyunk együtt a szeretteinkkel.
Vágólapra másolva!

Ma reggel a Hold belép a Nyilas csillagjegybe. Combjaink kerülnek előtérbe, tehát figyeljünk arra, hogy a sportolás, vagy az edzőtermi gyakorlatok során ne erőltessük túl a lábainkat. Az esti, forró fürdő sem ajánlott, hiszen ez nagyon megterheli a vénás keringést! Ehelyett inkább válasszuk a gyors, frissítő zuhanyozást.

Hangulatunk a mai napon nagyon barátságos lehet. Őszintén hiszünk abban, hogy akik hozzánk közelednek, jó szándékkal teszik ezt. Ez a hozzáállás nagyon kellemes kapcsolatokat indíthat el az életünkben. Ha szerződéseket írunk alá, vagy valamilyen adásvételi ügyletre kerül sor az életünkben, akkor kezeljük körültekintőbben az ügyeket - legalábbis a papírok mindenképpen legyenek rendben.

A Hold ma nehéz fényszögben áll a Merkúrral. Figyeljünk egy kicsit jobban arra, hogyan beszélünk másokkal. Könnyen lehet, hogy úgy viselkedünk, mint elefánt a porcelánboltban, és akaratlanul bántunk meg másokat. Semmilyen rossz szándék nincs bennünk, de a sértődéshez az is elég, ha rosszul vagy tapintatlanul fogalmazunk meg egy mondatot. Érdemes a mai napon tiszteletben tartanunk mások intim szféráját, próbáljuk meg visszafogni magunkat és ne kíváncsiskodjunk, pletykáljunk mások magánéletéről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!