Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Hold ma belép a Halak csillagjegybe. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de az immunrendszerünk regenerálására is jó nap lehet a mai.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Halak csillagjegybe. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de a Halakhoz tartoznak a test méregtelenítő és immunrendszerrel összefüggő folyamatai is. Figyeljünk ma oda ezekre egy kicsit jobban, és töltsünk el egy napot egy gyógyfürdőben: a víz, a szauna, a masszázas, a vízben végzett gimnasztika mind-mind különösen jó hatással vannak a testünkre és a lelkünkre.

Ha azonban inkább otthon maradnánk, nincs kedvünk kimozdulni, akkor a fürdőszobánkat alakítsuk át "gyógyfürdővé": a tejes-mézes fürdőtől különlegesen puha és selymes lesz a bőrünk, míg a tengeri sós fürdő méregteleníti a szervezetet.

Ma a hangulatunk meglehetősen álmodozó lehet, s akár nosztalgikus érzések is ébredhetnek bennünk. Fontos, hogy a mai napon ne hozzunk végleges döntéseket sem a magánéletünkben sem a munkahelyi ügyeinket illetően. Inkább várjunk addig, amíg objektívabban tudunk nézni a folyamatban lévő ügyeinkre.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Vénusszal. A lelkünk mélyén vágyunk a harmóniára és a romantikus érzelmekre, nagyon szeretnénk egy kicsit élvezni az életet, ám azt tapasztalhatjuk, hogy a hangulat, amit keresünk, valahogy mindig kicsúszik a kezünk közül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!