Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz csillagjegyben halad, együtt áll a Vénusz bolygóval, ám támadottan a Plútó által. A mai napon nagyon szenvedélyes este elé nézünk, ha alkalmat teremtünk arra, hogy kedvesünkkel kettesben lehessünk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz csillagjegyben halad. Jól tesszük, ha bőrünk szépségével és egészségével törődünk a mai napon, ha problémás a bőrünk, akkor aktuálissá válhat a bőrtisztítás a kozmetikusnál. Még nagyobb eredménnyel járunk, ha a gyógynövények erejét használjuk! Részesítsük előnyben azokat a bőrápoló termékeket, amelyek természetes anyagokat tartalmaznak.

Ma szégyenlősebb hangulatban lehetünk, és ez nem segíti elő kapcsolataink kibontakoztatását, de nem szívesen kötünk új ismeretségeket sem. Figyeljünk arra, hogy viselkedésünket ne morcosságnak értékeljék. Ma tudatosabban kell jelen lennünk a kapcsolatainkban, törekedjünk a vidámságra, könnyedségre!

Este a Hold együtt áll a Vénusz bolygóval, ám támadottan a Plútó által. A mai napon nagyon szenvedélyes este elé nézünk, ha alkalmat teremtünk arra, hogy kedvesünkkel kettesben lehessünk. Ma nemcsak testileg válhatunk eggyé szerelmünkkel, hanem lelkileg is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!