Heti horoszkóp november 5-től 11-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Beszélj meg minden függőben lévő kérdést munkatársaiddal és feletteseiddel, nagyon sikeres lehetsz a munkamegbeszélések során! A magánéletedben túlságosan sok teher hárul rád, és ez indulatokat vált ki belőled. A leginkább az bánt, hogy családtagjaid egyedül hagynak a sok teendővel. Megteheted, hogy elmondod nekik, hogy mi nyomja a szíved.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sok energiával rendelkezel a napokban, érdemes kihasználnod, hogy erősebb vagy! Vedd előre a nehezebb, aprólékosabb feladatokat a munkahelyeden! A magánéletedben feszültebbé, idegesebbé válsz, és ennek az oka abban keresendő, hogy otthon is sok elintéznivaló és munka vár. Ha több pihenésre van szükséged, akkor kérd meg hozzátartozóidat, hogy vegyenek le valamit a válladról!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Sok újdonságban lehet részed a munkahelyeden, könnyen lehet, hogy egészen új feladatok kapcsán is kipróbálhatod az ügyességedet. A magánéletedben is sok hétköznapi teendő várhat, de energikusságodnak köszönhetően nagyon jól bírod a növekvő terheket. Sokat segíthet, ha kényelmesen öltözködsz, hiszen fontos, hogy egész nap jó közérzeted legyen!

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban megtalálod a módját annak, hogy nagyon nívósan dolgozz, de mivel sok a tennivalód, szükséged lesz az ötletességedre is! A jó időbeosztás sokat segíthet! A magánéletedben a játékos hangulat lesz rád jellemző, így jó hangulatot teremthetsz otthon. Keresd elő a társasjátékokat, kártyát: a hosszú estéken ez remek szórakozás lehet!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Felettesed megbízhat azzal, hogy munkatársaid feladataid is megszervezd. Nagyon hatékonyan és tehetségesen fésülöd össze a szálakat! A magánéletedben kicsit indulatosabbá válsz, ennek oka néhány félreértés is lehet. Elég egy rosszul fogalmazott mondat, vagy egy rossz hangsúllyal kiejtett szó, és máris előtör belőled a feszültség.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Megtalálhatod a helyedet a munkahelyi csapatban, hiszen most hajlandó vagy együtt dolgozni a többiekkel. A közös munkát még kritikus hajlamod sem rontja el. A magánéletedben csendes napokra vágysz, boldog vagy, ha végre hazamehetsz. A legszívesebben csak családtagjaiddal töltenéd az idődet. Vegyél néhány új kiegészítőt a lakásodba, így valóban meghitt hangulatot teremthetsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szeretnéd megmutatni a munkahelyeden, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére erre meg is lesz az alkalmad! A magánéletedben kicsit befelé forduló hangulatban vagy, pedig ideje lenne kibújnod a csigaházadból. Lehet, hogy néhány nap pihenésre lenne szükséged a munkahelyi hajsza után. Szervezz magadnak családtagjaiddal egy hosszú hétvégét!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon céltudatosan kezeled a munkádat, és ez a hozzáállás lehet a sikerednek a kulcsa. Ráadásul nagyon meggyőzően beszélsz munkatársaiddal és feletteseiddel! A magánéletedben remek ötleteid adódhatnak arra vonatkozóan, hogy miként tehetnéd sokkal kellemesebbé önmagad és családtagjaid életét. Szervezz néhány érdekes, közös programot!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kitartasz a saját véleményed mellett, még akkor is, ha ezzel feletteseid és munkatársaid nem értenek egyet. Végül kiderülhet, hogy mégiscsak neked lesz igazad! A magánéletedben fontos lehet, hogy legyen alkalmatok őszinte beszélgetésekre! Most valóban lényeges mondanivalótok lehet egymásnak, családtagjaiddal, csak az intim légkört kell ehhez megteremteni.

Bak (december 22. - január 20.)
Kifogástalanul és hatékonyan dolgozol, azonban ez nem mondható el minden munkatársadról. Most arra is hajlandó vagy, hogy segíts a többieknek. A magánéletedben kissé feszültebbé válsz, talán túl sokáig nyelted le a véleményedet. Az elfojtott feszültség most egyszerre robbanhat ki belőled, ráadásul ez látványos eredménnyel járhat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Figyelj jobban arra, hogy mennyire vagy negatív a munkatársaiddal, hiszen a rosszkedv is ragadós lehet! Most te határozhatod meg munkahelyed hangulatát. A magánéletedben is nagy szereped lehet abban, hogy családtagjaid éppen milyen hangulatban vannak! Teremts számukra meghitt körülményeket otthon, hiszen így jókedvre tudod őket hangolni!

Halak (február 20. - március 20.)
Használd a kapcsolataidat a munkahelyeden! Ha naprakész szakértelmed mellett elbűvölő személyiséged is megnyilvánul, akkor biztos lesz a siker! A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, szinte minden napra juthat egy program. Találj ki te is valamilyen különleges időtöltést, amelyet családtagjaiddal oszthatsz meg!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!