Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai nap nagy részében a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Plútó bolygóval. Mélyen belül nagyon vágyunk a szenvedélyes érzelmekre, sőt nagyon végletesen érezhetünk.
Vágólapra másolva!

A mai nap nagy részében a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad. Combjaink, vénás keringésünk lesznek sérülékenyebbek: ügyeljünk arra, hogy a lábaink izomzatát ne tegyük ki komolyabb terhelésnek. Erre figyeljünk akkor is, ha tornázni vagy edzőterembe megyünk. Ha nem esnek jól a gyakorlatok, akkor végezzünk kevesebbet ezekből.

Ma nyitottabbak lehetünk, mint máskor, szeretnénk felfedezni a világot. Ha van egy kis szabadidőnk, akkor beszéljünk meg találkozót a barátainkkal, menjünk társaságba. Igaz lehet, hogy szívesen kötünk új ismeretségeket is!

Ma a Hold együtt áll a Plútó bolygóval. Mélyen belül nagyon vágyunk a szenvedélyes érzelmekre, sőt nagyon végletesen érezhetünk. Képesek vagyunk arra, hogy nagyon szeressünk, de ennek az ellenkezője is igaz lehet. Ha negatív érzelmeink vannak, akkor ezek is nagyon erőteljesek lesznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!