Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Kos csillagjegyben halad, trigonban áll a Vénusszal, kvadrátban áll a Jupiterrel. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap - tökéletes lehet ez az időszak az érzelmi feltöltődésre.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Kos csillagjegyben halad. A krónikus homloküreg- és orrmelléküreg problémák ezen a napon súlyosabban nyilvánulhatnak meg, és könnyebben is gyulladnak be az arra hajlamosaknál. Az említett panaszt oka könnyedén lehet valamilyen, a fogaknál keletkezett góc, amelyet eddig még nem derített fel a fogorvos. Az allergiára hajlamosak pedig azt tapasztalhatják, hogy rosszabbodik a szemük állapota: könnyebben vörösödik be vagy kezd el könnyezni. Lehetőleg ne dörzsöljük, piszkáljuk, mert ezzel csak még tovább fokozzuk a kellemetlen érzést. Jól jöhet ilyenkor a patikában kapható szemcsepp, de hideg vízzel, vagy szemviditófű lehűtött főzetével is kimoshatjuk időnként a szemünket.

A mai napon a Hold trigonban áll a Vénusszal, kvadrátban áll a Jupiterrel. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. Használjuk ezt ki arra, hogy játszunk, sakkozunk vagy kártyázunk a szeretteinkkel, családtagjainkkal. A "nagy" beszélgetések, és a szeretet kifejezése is sokkal jobban megy a mai napon - tökéletes lehet ez az időszak az érzelmi feltöltődésre. Lényeges azonban, hogy próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, még akkor is, ha mások rettenetesen felbosszantanak minket - ez a mai nap intenzív érzelmei között könnyen előfordulhat. Egyrészt lehet, hogy csak mi reagálunk rosszul, mi értjük félre a másik szándékát; másrészt az is előfordulhat, hogy ha tudomást veszünk egy-egy apró megjegyzésről, sokkal komolyabb vita lehet a vége, mintha elengedjük azt a fülünk mellett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!