Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosabbak lehetünk hitegetni magunkat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étkezéseink alkalmával vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosabbak lehetünk hitegetni magunkat. A problémákat pedig a szőnyeg alá söpörjük, ahelyett, hogy megbeszélnénk őket. Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le - sőt, minden eszközzel megpróbáljuk elhitetni, hogy tényleg ő a felelős mindenért. Próbáljuk meg minél alaposabban és minél türelmesebben megbeszélni a felmerülő nézeteltéréseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!