Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Marssal.  Megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy minden magunkhoz vett táplálékot elraktározzunk, így nagyobb a hízás esélye. Bár erőteljesen vágyhatunk a bőséges, nehéz, fűszeres és zsíros étkezésekre, próbáljuk meg kicsit visszafogni magunkat. Ebédre készítsünk magunknak gyümölcssalátát, szórjuk meg apróra vágott dióval vagy mandulával. Az olajos magvak serkentik a gondolkodást és bőrünknek is jót tesznek.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a dühöt. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!