Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Bak jegyébe, trigonban áll a Szaturnusszal és a Marssal. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez - ráadásul minden porcikánkkal vágyunk a változásra.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Bak jegyben jár. Az élet minden területén jellemző lehet ránk a visszafogottság és a megfontoltság. A mai nap csillagállása támogat minden olyan tevékenységet, amely valamilyen módon a hosszú távú terveinkkel van kapcsolatban: most érdemes elgondolkozni, mit szeretnénk öt, tíz év alatt elérni, milyen dolgokat szeretnénk megvalósítani, milyen anyagi javakra kívánunk szert tenni. Az idővel kapcsolatban is egyedi a mai napon a hozzáállásunk: sokkal jobban foglalkoztat minket az idő fogalma - még a krónikus késők is azt tapasztalhatják, hogy sokkal pontosabbak. Célszerű a mai napon összeszedni és rendszerezni a határidős munkákat vagy a számlákat, befizetnivalókat.

A Hold ma trigonban áll a Szaturnusszal és a Marssal. Gyakoribbak lehetnek a változások az életünkben, nagyon vágyunk a megújulásra. Nagyon vitálisak is lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor talán nem mennénk bele. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez.

Ez a nap tökéletes egy kötetlenebb hangvételú üzleti tárgyaláshoz (például valamilyen sporttal egybekötve), hiszen nagyszerűen ki tudunk állni magunkért és lelkesedésünk másokat is magával ragad. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket, és érzelmeinket is intenzívebben éljük meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!