Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad, trigonban áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Kerüljük az önáltatást, és próbáljunk meg ne dacból, konokságból cselekedni.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen (ha ugyanis megsérülnek, akkor lassabban és fájdalmasabban gyógyulnak), ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha tehetjük, jelentkezzünk be a manikűröshöz vagy egy rövid masszázsra. Az is jó megoldás, ha megkérjük a párunkat, hogy az esti film vagy a híradó közben kicsit masszírozza meg az egész napos munka során elfáradt vállainkat. Ha valaki szívesen foglalkozik testépítéssel, az a mai napon különösen hatékonyan tudja karizmait erősíteni.

A Hold trigonban áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Némi feszültséget tapasztalhatunk, mert nem nagyon találjuk a helyünket a világban, elbizonytalanodhatunk saját magunkban és az elveinkben. Hajlamosabbak lehetünk a különcködésre is, mert úgy véljük, ez jó módszer arra, hogy meghatározzuk saját magunkat. Jobb lenne az óvatosság, különösen az érzelmi dolgaink terén: könnyen tehetünk ugyanis olyan ígéreteket, amiket később nagyon megbánunk, de már nem tudunk változtatni rajtuk. Kerüljük az önáltatást, és próbáljunk meg ne dacból, konokságból - vagy "csak azért is ellentmondok"-ból - cselekedni. A legjobb lenne, ha egy megfontolt és megbízható baráttal, vagy egy bölcsebb, tapasztaltabb családtaggal beszélnénk meg az ügyeinket: ő talán rávilágít arra, hogy szeretetünket, figyelmünket méltatlan emberekre pazaroljuk, vagy feleslegesen szállunk harcba egy-egy eszméért. Ha képesek leszünk elfogadni azt, amit mond, komoly csalódásoktól kímélhetjük meg magunkat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!