Csirkecombokkal egybesütött édeskömény

Vágólapra másolva!
Kaldeneker György szakács hétről hétre különleges finomságokat ajánl oldalainkon. Ezen a héten édesköménnyel készült ételek készítésének rejtelmeibe avat be bennünket.
Vágólapra másolva!

Két-három darab megmosott és cikkekre vágott édesköménygumót tegyünk egy nagy tepsibe, tegyünk mellé ugyancsak két-három darab félbevágott csirkecombot. Sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük, majd alaposan keverjük össze. Olívaolajjal locsoljuk meg, majd az egészet fedjük le alufóliával. 170-180 fokos sütőben legalább 45-50 percig süssük. A sütés vége felé vegyük le a fóliát, hogy a csirke szép pirosra süljön.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről