Hozzávalók: 1 csomag réteslap, 30 dkg málna, 3 dl joghurt, 2 evőkanál méz, 1 citrom, fél dl bodzaszörp, mentaág, bodza- és levendulavirág
A réteslapokat vágjuk fel 12x12 centiméteres kockákra. Négy kockát tegyünk egymás tetejére, majd ezzel béleljünk ki muffin sütőformákat. Minden muffin formához 4 lapot használjunk. Előmelegített sütőben 130 fokon pár perc alatt süssük pirosra. Ha elkészült, vegyük ki a formából, majd tegyük egy nagy tányérra.
A málnát tegyük egy nagy tálba, morzsoljunk rá pár szál friss vagy szárított levendulavirágot. Óvatosan, hogy ne törjenek össze a szemek, töltsük meg velük a réteskosarakat.
Tetejére mézzel, reszelt citromhéjjal és bodzaszörppel ízesített joghurtot csorgassunk. Friss mentaággal, bodza- és levendulavirággal díszítsük. Tálalhatjuk vanília- vagy málnafagylalttal is.