Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta, 20 dkg kecskesajt, 2 db lilahagyma, 20 dkg zöld és fekete olívabogyó, darált bors, 1 csokor friss oregano, olívaolaj
Elkészítése:
Hajtogassuk szét a leveles tésztát, ha fagyasztott tésztát használunk, majd nyújtsuk ki fél centi vastagságúra.
Vágjuk 8x8 centis kockákra a tésztát, tegyük egy sütőlapra, majd kenjük meg olívaolajjal.
Szórjuk a tészta tetejére a kis kockákra felvágott kecskesajtot, a félbevágott olívabogyókat, és a felkarikázott lilahagymát.
Daráljunk rá borsot, és tépkedjünk rá a friss oregano levelekből.
Tegyük előmelegített sütőbe, és 180 fokon süssük 10-15 percig, míg aranysárgára nem pirul. Melegen tálaljuk.