Újabb sztárfocista a kifutón

Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-győztes Liverpool egyik sztárfocistája, Luis Garcia, most egy teljesen új arcát mutatja meg a H&M legújabb kampányában, bebizonyítva, hogy nem csak a pályán sikeres férfi.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a focisták egyre keresettebb reklámarcok lesznek, gondoljunk csak David Beckham vagy a Calvin Klein modellje, Freddie Ljungberg példájára. Legutóbb a Liverpool egyik sztárfocistája, Luis Garcia került reflektorfénybe, és nem csak amiatt, mert a Bajnokok Ligájában kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hanem mert hamarosan ő lesz a H&M legújabb reklámarca.


Luis szinte nemzeti hős Liverpoolban, ez a hirtelen jött siker a H&M divatcégnek is jól jön, amely teljesen új termékekkel kíván betörni a piacra. A vállalat ugyanis az öltönyök felé nyitott, és úgy gondolták, hogy a cizellált külsejű focista tökéletes reklámarc lehet a divatos elegancia képviseléséhez.

"Az elegáns öltönyök eddig egyáltalán nem voltak részei a H&M kínálatának" - mondta a cég szóvivője. - "De a következő néhány évben változtatni szeretnénk ezen, és úgy gondoljuk, Luis Garcia tökéletes segítség lehet ehhez a feladathoz."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről