Trend 2006: rózsaszín és virágos

Vágólapra másolva!
Bár hagyományosan tavasszal rendezik meg Melbourne-ben a divat nagy fesztiválját, most az őszi divathét is igen nagy sikert aratott, már csak azért is, mert több tervező is a jövő tavaszra tartogatott kollekcióval állt elő.
Vágólapra másolva!

2006 tavasza már most ősszel megelevenedett az ausztrál nagyváros utcáin, ugyanis a melbourne-i divathét idén a rózsaszín, virágos mintákkal díszített kollekciók tárháza lett. A lelkes tervezők nem akarták szürkén búcsúztatni a nyarat, így új kreációikból a város márciusi fő divatfesztiválja előtt egy nagy ízelítőt mutattak, igen komoly nemzetközi érdeklődés mellett.

Forrás: AFPForrás: AFP

Nagy sikert aratott a tehetséges tervező testvérpár, Nicky és Simone Zimmerman bemutatója, akik idén a baba- és cukorrózsaszín színekkel állították össze kollekciójukat. Szintén tetszett a közönségnek az egyrészes darabok bemutatója, és a virágokkal díszített bikinik felbukkanása arra enged következtetni, hogy a jövő nyár ebben az őrületben telik majd.

Forrás: AFPForrás: AFP

A rendkívül népszerű Zimmerman-modellek mellett a fiatalos terveiről ismert IM márka is felvette a ritmust ízléses, virágos ruhadarabjaival, főképpen a kék és zöld színek dominálásával. Külön ügyeltek arra is, hogy az egyszínű ruhát viselő modellek is egy hatalmas virágot kezükben tartva lépjenek a kifutóra, ezzel biztosítva a tavaszi hangulatot.

A rendezvény egyébként közel 25 ezer látogatót vonzott az ausztrál városba, és olyan hírességek is tiszteletüket tették, mint Phillip Bloch, aki többek közt Halle Berryt és Cameron Diazt is öltözteti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről