A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Harcban önmagunkkal

Vágólapra másolva!
Álomfejtőnk több mint tíz éve foglalkozik az álmokban megjelenő szimbólumok megfejtésével. Tar Ildikó nemcsak ír az álmokról oldalainkon, de konkrét álomelemzéseket is bemutat.
Vágólapra másolva!

Az álomgazda

Az álomgazda 45 éves férfi. Álomsorozatában visszatérő jelleggel agresszivitással, küzdelemmel, harccal találkozik. Alább az álomsorozat legjellegzetesebb elemét emeltük ki.

Az álom

Éjszaka van, egy sötét városon megyek át. Olyan, mintha már jártam volna ebben a városban máskor is. Határozottan ismerős, bár eszembe jut, hogy nem a "földi" városok közül való. Elhagyatott sikátorokon megyek keresztül, sehol egy teremtett lélek. Mintha kihalt volna a város. Talán nem is él itt senki? Különös érzés, de aztán eszembe jut, hogy talán csak mindenki alszik. Egyszerre zajt hallok, többen közelednek, el szeretnék bújni, de döbbenten veszem észre, hogy pontosan egy nyitott tér közepén állok. A hangoskodók egy mellékutcából közelednek, és már meg is látnak. Egy egész banda! Biztos belém fognak kötni, félni kezdek. El szeretnék futni, de valamiért megbűvölten ott maradok, és nézem őket. Ekkor már egészen közel vannak, és valóban belém kötnek. Rám támadnak, verekedni kezdünk. Vannak köztük kevésbé erősek, azok valahogy eltűnnek, nem látom őket elfutni, de egyre kevesebben vannak. Rúgok, marok, ütök, és ekkor látom meg, hogy már csak a legerősebbel küzdök. Ketten maradtunk. És ekkor megzavarodom, nem tudom, én vagyok-e én, vagy a másik. Nagyon különös érzés. (Ekkor felébredek)

Az álomgazda meglátásai, tudati viszonyulásai, asszociációi

Ő mindig "jó gyerek" volt. Szigorúan vallásos szülei úgy nevelték, hogy más embereket bántani bűn. Saját bevallása szerint nem is kellett erre nagyon nevelni őt, mert ő amolyan szelídebb félének, félénknek született. Az iskoláskorából élesen fel tud idézni olyan emlékeket, amikor félt az ilyen bandás, izompacsirta fiúktól. Igyekezett kerülni őket. Egyszer fenyegetően jöttek felé, és ő elfutott. Hangosan kinevették, ő pedig egész úton hazafelé szégyellte magát.

Kamaszkorában olykor eszébe jutott, hogy jó lenne erősebbnek lenni, mert nem kellene félnie akkor, ha tőle félnének.
Jelenleg rengeteg karitatív tevékenységet folytat, nem sajnálja se pénzét, se idejét, energiáját a rászorulóktól.

Mindmáig igyekszik kerülni az éles konfrontációt, pedig mostanában a munkahelyén sok az "éles" helyzet.

Agresszióval, verekedéssel foglalkozó álomsorozatából azt a következtetést vonja le, hogy úgy látszik, hogy amit az életében sikerült elkerülni (a verekedést), azt álmában mégis át kell élnie.

De semmit nem tud kezdeni azzal az álomrészlettel, hogy olyan, mintha ő lett volna a támadó is a fenti álmában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!