Árverésen a hírességek által tervezett melltartók

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Több mint 50 sztár, köztük Cindy Crawford, Pamela Anderson, Rod Stewart, Melanie Griffith és még sokan mások saját képzeletüket engedték szabadon a melltartók elkészítésében, amelyeket a Hollywood Bra Art Sale elnevezésű árverésen bocsátottak eladásra.

Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum
Rod Stewart-melltartóBette Midler-melltartó
Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum
Jennifer Aniston-melltartóSheryl Crow-melltartó

A meghökkentő darabok közt található például Sheryl Crow énekesnő kreációja, amely 150 darab gitárpengetőből állt össze, valamint Jennifer Aniston saját tervezésű melltartója, amelyhez felhasználta férje, Brad Pitt kezének fotóját karórával együtt. Rod Steward kedvenc focicsapatának, a Celticnek színeit használta fel, Bette Midler énekesnő pedig még kis elemek által mozgatott méhecskéket is beépített az általa elképzelt melltartóba. Michael Keaton színész igazi cukorkákkal kirakva képzelte el a tökéletes melltartót.

Forrás: Hölgyfórum
Michael Keaton-melltartó


Az akciót a Sotheby's társcége, az EntertainmentRarities.com és a Frederick's nevű fehérneműgyártó divatház is szponzorálja. A Tea Leoni színésznő által kitalált és megszervezett aukció összes bevételét a Los Angeles-i UCLA Jonsson Cancer Centers mellrákkutatási alap számára utalják át.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről