Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Tom Cruise nem zárja ki a békülést

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az ausztrál televízió Ray Martin-show-jában elhangzott, hogy sokan a rajongók közül szeretnék újra együtt látni a párt, erre Tom Cruise csak annyit felelt: "Az életben bármi megtörténhet."

Tom Cruise azonban elvetette a lehetőséget, hogy újra szerelemre lobbanjon volt felesége iránt. A sztár azt nyilatkozta ex-feleségéről, hogy nagyszerű anya és barát. Elmondta, hogy gyermekeik, Isabella és Connor, örökre összekötik őket, és sosem felejti el a Nicole-lal együtt töltött 11 évet.

Cruise szerelme, Penélope Cruz, spanyol színésznő elárulta, hogy a közelgő karácsonyi ünnepeket családjával és Tom Cruise-zal fogja együtt tölteni. Cáfolta azonban a híreszteléseket, melyek szerint már az esküvőt tervezik Nicole Kidman volt férjével, valamint hogy belépett volna a szcientológiai egyházba, melynek Cruise is tagja. "Tisztelem a vallásokat. 18 éves koromig katolikus voltam, majd buddhista lettem, de mostanában nem szándékozom újabb vallási közösségbe kerülni" - mondta a Freixenet barcelonai pezsgőgyártó cég karácsonyi reklámbemutatóján.

A szerelmeseket egyébkén hamarosan együtt láthatjuk a Vanilla Sky című filmben, amely a spanyol Nyisd ki a szemed című film remake-je. Az eredetiben is Penelope Cruz játszott, és Tom Cruise ragaszkodott az újraforgatáshoz.

Ajánlat:
Pénelope Cruz.net

Korábban:
Cruise és Kidman újra együtt
Cruise és Cruz a viaszpár
Tom Cruise Penélope Cruzszal jár

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről