Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Szlovákia ellen hátrányból fordítva, 2-1-re győzött az angol labdarúgó-válogatott. Az egyenlítő gólt szerző Jude Bellingham a közösségi oldalán magyarázkodott az egyenlítő gólját követő ünnepléssel kapcsolatban.

A 94. percig óriási bajban volt a németországi Európa-bajnokság végső esélyesének is tartott angol válogatott a gelsenkircheni nyolcaddöntőben, ugyanis akkor még egygólos hátrányban volt a szlovákok elleni meccsen. Ám a 95. percben a Real Madrid sztárja, Jude Bellingham az Eb eddigi talán legszebb találatával egyenlíteni tudott, majd a kétszer tizenöt perces hosszabbítás elején a Bayern Münchenben futballozó Harry Kane is betalált, így végül Anglia jutott be a negyeddöntőbe.

angol válogatott, Jude Bellingham
Az angol válogatott focista, Jude Bellingham magyarázkodott a gólöröme után
Fotó: Adrian DENNIS / AFP

Jude Bellingham a gólöröme miatt magyarázkodni próbált a közösségi oldalán

A mérkőzés után a közösségi médiában keringeni kezdett több videó is Jude Bellingham egyenlítő gólját követő ünnepléséről. Az egyiken az látszik, amit a közvetítésben is mutattak, miszerint a találat után kirohant az oldalvonalhoz, majd jól láthatóan azt a mondatot formázta a szájával, hogy „Who else?”, azaz „Ki más?”. Már ezzel a megnyilvánulásával sem nyerte el sok néző rokonszenvét, ám egy másik felvétel még több megrökönyödést váltott ki az emberekből.

Azon ugyanis az látszik, hogy a gól utáni ünneplése közben a testével a szlovák kispad felé fordult, majd a szája és a nemi szerve között kalimpált a kezeivel, gusztustalan mozdulatsort imitálva. A lefújást követő órákban Bellingham is találkozott ezzel a videóval, ugyanis még este reagált rá a közösségi oldalán, és a bejegyzése alatt található hozzászólások alapján ezzel a magyarázattal meg is győzte a felháborodott tömeg egy részét.
„Ez egy belső poén, gesztus volt néhány közeli barátom felé, akik ott voltak a nézőtéren. A szlovák csapat a mai játéka után semmi mást nem érdemel, csak tiszteletet.”

Anglia az Európa-bajnokságot Svájc ellen folytatja a legjobb nyolc között.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről