A sztárok Mexikóba vonulnak kijózanodni

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

alkohol9A film- és popipar sztárjainak nem elég, hogy az alkohol- és a kábítószerfüggőséggel kell megbirkózniuk, még attól is tartaniuk kell, hogy a szenvedélybetegségük ellen vívott harc a paparazzók és a tolakodó újságírók állandó jelenléte miatt a média figyelmének központjába kerül.
Egy mexikói klinika azonban megoldást kínál a leszokni vágyó hírességek számára. Január 28-án nyitja meg kapuit a mexikói Durangóban egy tökéletesen felszerelt rehabilitációs klinika, ahol az amerikai sztárok az indiszkrét kamerák lencséitől távol kereshetik a gyógyulás felé vezető utat. Az adományokból és támogatásokból összegyűjtött kétmillió dollárért felépült intézetben a rehabilitációs kezelés 3000 dollár, ami jóval olcsóbb, mint egy Los Angeles-i kúra. A mexikói személyzet az ígéretek szerint semmiféle információt nem adhat tovább a páciensekkel kapcsolatban a sajtó képviselőinek. A klinikai megnyitójára alkohol- és drogproblémákkal küzdő sztárokat hívtak meg.

A hetvenes években számos vadnyugati filmet forgattak Durangóban, így a helyiek már hozzászoktak, hogy az utcákon ismert színészekbe botlanak.

Ajánlat

A mexikói városka honlapja

Korábban

Ben Affleck elvonóra ment

Downey Jr. elvonóra kerül

Kokain a Baywatch-lánynál

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!