A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jack Rabbit Slim's

Vágólapra másolva!
Az omlettek, szendvicsek, saláták és hot-dogok Mekkája a Liszt Ferenc téren, a Karma után található és hangsúlyozottan az amerikai fast-food vonalra fókuszál.
Vágólapra másolva!

Az étlap jellegtelen és jelentéktelen, mint a zambiai Who is who, és mivel a hamburger-fanok és hot-dog hívek amúgy is más jellegű helyeket látogatnak, talán elhibázott is. Kék, műanyag székeken lehet falatozni és iszogatni, könnyű fémasztalok mellett. A nagyobb kiülős részhez egy kisebb belső tér tartozik, de a pincérlány siet megnyugtatni, hogy terjeszkedik az egység: a tulajdonos megvásárolta a lokál melletti lakást, így falbontással operálva, újabb belső teret nyernek.

Kétféle csapolt közül választhat a vendég, 500 és 600 forint közt, de a Rabbit jellegéből fakadóan nem igazán alkalmas a hosszútávú sörözésre, ide inkább szolidabb, józanabb közönség látogat. Egy oldalnyi csoki-kakaó választék díszeleg az itallapon, de akad itt shake és turmix is jócskán. A kávé ára szerfelett izmos (280), a két decis kóla pedig 250 forintot kóstál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!