A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Térkép az [origo] választási oldalához

Vágólapra másolva!
Kövesse az október 20-i önkormányzati választások eseményeit az [origo] választási oldalán. Tájékoztatást adunk a legfrissebb önkormányzati és választási hírekről. Megtudhatja, hogy milyen szabályok szerint zajlanak a választások. Megismerheti a legnagyobb helyi konfliktusokat és összecsapásokat, illetve a főpolgármester-jelölteket és programjukat.
Vágólapra másolva!
Az [origo] választási oldala/onkormanyzati/index.html

Az [origo] választási oldalán a húsz legtöbb internet-hozzáféréssel rendelkező városról és fővárosi kerületről szerezhet részletes információkat. A menüben felsorolt városoknál és kerületeknél megtalálja az adott település képviselő-testületének jelenlegi összetételét, az előző önkormányzati választás eredményeit, a legnagyobb helyi konfliktusokat, amik a választási kampány témájává válhatnak, a polgármesterjelöltek bemutatását, a kezdeményezett és kitűzött kisebbségi választásokat, illetve a városok történetét.

Folyamatosan bővülő Nagy csaták című összeállításunkból megismerheti néhány jelentős helyi konfliktus részleteit. Itt olvashatja el a várhatóan legnagyobb összecsapásokról és legkiélezettebb küzdelmekről szóló írásainkat is.

Útmutató című cikkünk ismerteti az önkormányzati és kisebbségi választások szabályait, a jelöltállítás feltételeit és hasznos linkeket tartalmaz az önkormányzatok-ról.

Oldalunkon ezen kívül Interjúk címmel talál egy összeállítást a főpolgármester-jelöltekkel készült interjúinkról, illetve a jelöltek programjáról és azok összehasonlításáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!