Törj ki! - tehetségkutató verseny drum'n'bass-dj-knek

Vágólapra másolva!
Ha bedroom-dj-ként a drum'n'bassben utazol, de többet érzel magadban, bizonyítsd be, hogy vagy olyan jó, mint a most pörgő lemezlovászok - ha pedig arcos kritikusként nézed bulikon a pultot, gyere el a partyfutamokra és szavazz! A Circus Maximus tehetségkutató versenyt hirdet.
Vágólapra másolva!

A Circus Maximus drum'n'bass-dj-knek szóló tehetségkutató versenyére június tizennyolcadikáig, azaz most vasárnapig lehet nevezni. A verseny célja, hogy azok a fiatal, egyelőre csak a szobában tevékenykedő dj-k is nyilvánosságot, sőt esetleg rendszeres fellépési lehetőséget kapjanak.

A küzdelem a tervek szerint háromfordulós lesz, a két előselejtező június harmincadikán és július hetedikén, a döntőt pedig egy héttel később tartják, a Tűzraktér B épületében. Az ingyenes buliként is felfogható előselejtezőkön mindenki leadhatja voksát az általa legmenőbbnek ítélt dárembézvitézre.

Nevezni e-mailben lehet (info@circusmaximusevents.com, tárgy: "djverseny", kell a teljes neved, a dj-neved, az életkorod, és hogy mióta zenélsz), a helyszínen pedig ezerforintos nevezési díjjal kell még számolni.

A beérkezett jelentkezések alapján időbeosztást készítenek a szervezők: a delikvensek egyenként harmincperces bemutatkozási lehetőséget kapnak. Az előselejtezőkben a közönség dönt: a helyszínen beszerezhető szavazólapokkal szavazhat mindenki az általa két legjobbnak ítélt jelöltre.

A közönség által kiválasztott versenyzők pedig továbbjutnak a döntőbe, ahol már szakmai zsűri előtt bizonyíthatnak. (Hogy pontosan kik lesznek a zsűriben, arról a napokban beszámolunk, egyelőre annyi bizonyos, hogy a szcéna "nagy öregjeit" kérik majd föl.)

A verseny végén, július huszonnyolcadikán, egy "rendes" Circus-bulin a nyertes lemezlovas kitörhet végre szobakarrierjéből: kétórás szettel debütálhat a magyar dramabaközönség előtt, és indulhat az ismertség felé vezető úton. Az út már most is biztos második állomása pedig egy későbbi, külföldi fellépős Circus Maximus buli lesz, melyen a nyertes szintén a pult mögé lép majd.

Hirschl Zsuzsanna

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!