A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Béna ötlet volt Walesben futtatni az angol mezeket

Gareth Bale wales
Wales's midfielder Gareth Bale (C) gestures to the crowd after the final whistle of the Euro 2016 qualifying group B football match between Wales and Belgium at Cardiff City Stadium in Cardiff, south Wales, on June 12, 2015. Wales held on to a 1-0 lead given to them by the first half strike of Gareth Bale to win the match and go top of group B. AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Attól még, hogy Angliában nagyon népszerű az angol válogatott meze, nem biztos, hogy Walesben is az lesz.
Vágólapra másolva!

Az várható volt, hogy forró lesz a hangulat a két csapat Eb-meccsén, de arra már kevesebben számítottak, hogy a hangulatfokozás két cardiffi áruházban kezdődik el.

A Marks & Spencer és a JD Sports is elkövette azt a hibát, hogy a walesi fővárosban lévő boltjában az angol válogatottat népszerűsítő posztereket tett ki, illetve a Hodgson-csapat mezét kínálta az üzletbe betévedő vásárlóknak.

"Rendszeresen találkozunk ezzel a dologgal - dohogott a BBC-nek egy walesi drukker. - Az országunk elismeréséről van szó. Elvárjuk, hogy ezek a nagy áruházak is elismerjenek bennünket, mint önálló országot."

Felháborodását persze többen is osztják, elvégre az mégsem járja, hogy az ország végre kijut egy Európa-bajnokságra, erre a legutáltabb ellenfél hirdetéseit kell nézni a főváros frekventált helyein.

A MS közleményben reagált a szurkolók problémájára, amiben leírták, hogy miután az angol válogatott meze az üzlethálózat egyik legnépszerűbb darabja, ezért volt kézenfekvő, hogy mindenhol elérhető legyen.

"Mindig odafigyelünk a visszajelzésekre, és, ha úgy adódik, készek vagyunk változtatni" - hajolt meg a walesi szurkolók óhaja előtt a Marks & Spencer.

A JD Sports is felülvizsgálta eljárását, és eltávolította az üzletből az angol mezeket, pláne, miután világossá vált számukra, hogy kizárólagos szerződésük van a walesi válogatottal.

Az Anglia - Wales mérkőzést az Eb másodikör második fordulójában játsszák június 16-án, Lens-ban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!