Mourinho szerint Cristiano Ronaldo szerelmes volt Benzemába

Horizontal
Benzema és Ronaldo remekül megértették egymást a pályán a Real Madridban
Vágólapra másolva!
Az AS Roma vezetőedzője, a labdarúgó Európa-bajnokság idején szakértőként tevékenykedő José Mourinho szerint Cristiano Ronaldo "szerelmes" volt Karim Benzemába a Real Madridnál, mert a francia futballista nagyon önzetlen volt vele.
Vágólapra másolva!

A portugál edző a Real Madrid trénereként korábban három idényen keresztül dolgozott együtt Ronaldóval és Benzemával, így volt ideje kifigyelni a két futballista játékkapcsolatát a pályán.

mondta Mourinho.

"Karim talán az egyetlen középcsatár manapság, aki nem önző. Kiválóan lát a pályán, szemmel láthatóan élvezi a játékot és azt, hogy mennyire kötetlen szerepkörben futballozik. Csak Harry Kane fogható hozzá ezen a téren. Kane-ben jobban benne van a gyilkos ösztön, több gólt szerez, de Benzema teljesen lenyűgöző" - tette hozzá.

Benzema és Ronaldo remekül megértették egymást a pályán a Real Madridban Forrás: AFP/Gabriel Bouys

tért rá a franciákra Mourinho.

A Daily Mail megírta, hogy az 58 éves edző úgy véli, Benzema Mbappéból is a legtöbbet képes kihozni, éppen úgy, ahogyan tette azt Ronaldo csatártársaként Madridban.

José Mourinho sokat vár a franciáktól az Eb-n Forrás: MTI/Kovács Tamás

A francia válogatott a június 11-én, pénteken kezdődő Európa-bajnokság F csoportjába került, amelyben Magyarország, Portugália és Németország az ellenfelei.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!