Az angolok meghajoltak az UEFA akarata előtt - mégis Londonban lesz az Eb végjátéka

Anglia - Skócia, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, D csoport, Wembley Stadion, London, 2021.06.18.
England supporters pose for a photograph as they prepare to cheer on their team at the 4TheFans Fan Park in Manchester while watching the UEFA EURO 2020 football match between England and Scotland being played in London on June 18, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Néhány nappal ezelőtt a The Times című angol lap azt írta, hogy akár Budapest is megrendezheti a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjét és döntőjét, mert a Nagy-Britanniában érvényes karanténszabályok miatt nehézségekbe ütközne a londoni rendezés. Most ugyanez a lap írta meg, hogy elhárultak az akadályok.
Vágólapra másolva!

A lap szerint azok mehetnek majd be a meccsekre, akik két oltással rendelkeznek, vagy fel tudnak mutatni egy negatív koronavírus-tesztet. A britek tehát meghajoltak az UEFA akarata előtt. Ráadásul a tervek szerint a meccsekre 65 ezer nézőt engednének be a Wembley-be. Így aligha lesz Budapesten az Eb végjátéka.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!